Blogginnlegg fra himmelen

Hei! Jeg sitter nå ved 30 000 fots (ellerno) høyde og skriver blogginnlegg! Jay. Selv om jeg ikke får publisert det før jeg sitter godt plantet på jorda, så er det jo litt stas. Jeg liker veldig godt å fly. Lenge siden jeg har flydd langt. Husker godt flyturen til Australia i 2004.. Selv om søsteren min valgte å sove mesteparten av turen.. Så var det gøy. Egen TV i sete foran meg, med filmer og spill. Hva mer kan man be om? - Turen hjem var litt mer kjedelig siden jeg reiste alene. Og ble stuck i Bangkok en natt. Og på flyturen fra Australia til Bangkok duppet jeg av, og når jeg våknet var jeg sikker på at flyet var kapret. Det hadde sittet to fyrer ved siden av meg, og nå var begge to borte. Og flyet var på vei ned. I tilegg til at det hadde flydd "forbi" Bangkok. (Du vet, hvis du følger med på kartet..) - Så til den dag i dag, er jeg sikker på at disse to mennene egentlig prøvde å kapre flyet, men at noen banket de opp å puttet de inn i et skap, og ingen fikk noen gang vite om det.. Så det så.. ELLER så kanskje de bare flyttet seg?

Liker du å fly? Jeg har hatt en del skumle opplevelser. Når jeg reiste til Kina med folkehøgskolen min i 2005 var de ekstremt mye turbulens. Holdt på konstant i en halvtime. Kaffekoppene hoppet opp og landet på gulvet og folk ble svimle. Ble ikke spesielt bedre når folk begynte å ta opp 9/11 og Alive ogsånn. Og det var jo ikke noe bedre å tenke på at vi skulle fly samme strekningen et par timer senere.. VI skulle nemlig til Beijing egentlig, men de gjorde noe feil så vi måtte fly til Shanghai, for så fly innenlands fly tilbake til Beijing.. Tullete. Ja! - Men Kina var gøy da :)

Hadde en "luftlomme"-sitasjon i Australia. Når jeg og søsteren fløy fra Brisbane til Adelaide tror jeg..  Så falt flyet noen hundre meter rett ned.. Det kilte veldigi magen, og da var jeg faktisk litt redd. Men uten om det, så elsker jeg faktisk og fly. Føler meg hjemme på et fly :)

Så det. Jeg sitter da altså på flyet fra Oslo til Vigra. Skal besøke besteforeldredrene mine i helgen.

 

 Her sitter jeg på flyet. Sete 17 c


Hva skal DU i helgen? : )

-sausnebb-

6 kommentarer

victoriabenedicte

05.mar.2010 kl.00:28

Jeg skal DEG i helgen!

Monica

05.mar.2010 kl.08:48

jeg skal ikke gjøre så veldig mye. Lese litt, og pleie en forkjølelse som er litt sånn halvveis!

likte dette innlegget:)! Og når du kommer tilbake må vi spille biljard. Eller bezzerwizzer.

sausnebb

05.mar.2010 kl.18:10

Monica: Jay:) Liker ikke at du er syk! Skal såå vinne over deg :D

sausnebb

05.mar.2010 kl.18:10

Victoria Benedicte: Jasså du? :)

Vera

06.mar.2010 kl.00:00

Ja og jeg skal på info møte med jobben i morgen, med på følgende party...

og litt snurt på deg som ikke sier du har lagd ny blogg:-))

kos deg på møre da vennen.

klem

Elise Karoline

15.mar.2010 kl.10:39

Nice :) du er heldig som har reist så mye snuppa! Når jeg får i orden økonomien min nå, så skal vi reise jorda rundt :D

Skriv en ny kommentar

hits