Nattbloggeri

Hoi!

Jeg tror jeg vet noe. Eller. Gjør jeg? Jeg har så innmari lyst til å være kreativ. Hele tiden. Tingen er at jeg har utrolig mange ideer. Altså, FOR mange ideer.. Og siden jeg er så ekstremt rastløs også, så vil jeg gjøre ALLE ideene på engang, og det er det jo ikke tid til.. Og da blir jo alle prosjektene halvferdige? I tilegg til at jeg er så veldig perfeksjonist.. Så jeg har et ganske stort problem? - Hva med noe for å roe ned hjernen? - Takk.

Ellers, befinner jeg meg på vestlandet. Nærmere bestemt Valderøya. Hyggelig sted. Mye snø akkurat nå. Er på besøk hos besteforeldre mine ja. Deilig deilig. - Så det jeg driver med er å scanne inn gamle bilder og bla gjennom gamle bilder på diverse brente CD'er.. Og ikke BARE bilder.. men andre ting, dokumenter og lignende.. gamle ting. Det er helt SPRØTT og se.. Jeg husker ikke å ha gjort/skrevet noen av tingene. Og det er jo det som er så utrolig skremmende med meg. Jeg husker UTROLIG lite av hva jeg selv har gjort og opplevd her i livet.. Jeg møter ofte på folk som forteller om ting de har gjort sammen med osv. Også husker ikke jeg en enste ting.. Vekker INGEN bjeller.. Og jeg føler ikke at dette kan være normal?

Jeg husker ufattelig lite av mitt eget liv.

Jeg husker denne pysjen og tigertøflene..

- men jeg er redd jeg "husker" ting fordi det finnes bilde av det?


Scary3 kommentarer

Monica

07.mar.2010 kl.19:22

jeg husker når du tryna, og ikke begynte å gråte før du såg at du blødde på kneet når du kom hjem! ;) Tror det er vanlig å ikke huske så veldig mye fra når man er liten. Jeg husker mest sånne ting jeg har blitt kjempeglad for (når jeg fikk keyboard til jul - hohoooo), og kjipe ting (et gjenganger marerritt jeg hadde når jeg var liten om at jeg satt fast i trehjulsykkelen). Også husker man naturligvis ting på bilder og evnt. video! ;)

sausnebb

07.mar.2010 kl.22:03

Monica: Som den gangen da Renate fikk all oppmerksomheten... ? :p Dakar lille<3

Monica

08.mar.2010 kl.09:00

snufs - ja - som den gangen.. Men da var jeg egnetlig bare litt over 3 så jeg er brennsikker på at det minnet er videobasert;)

Skriv en ny kommentar

hits