Slett meg

.no

Hei solstrålebloggen! haha :)

Jeg var på jobb i dag! lenge siden. Det var deilig deilig DEILIG.. Barn er så herlige. Vi øvde på sanger i dag, og jeg blir så glad. Glad av å høre barna synge. Hele stemingen er bare fantastisk. Jeg elsker jobben min. Så det så.

Ellers så ble slettmeg.no startet på mandag. det er GENIALT. Jeg syns det er bra de lager et slik tiltak for folk som ikke vil ligge på internett. Jeg ser de har brukt blogg som et eksempel. "eks-kona mi blogger om skillsmissen". Så man  må vel egentlig passe på hva man skriver. Hvem man skriver om. Når man navngir personer med fult navn må man vite at man har lov. Lett å ikke tenke over slike ting. - Så det, jeg syns det er bra de har laget til dette. Husker selv når jeg var yngre var det flere som misbrukte bilder av meg. På nettsteder som Spraydate (Det som var FØR blink og nettby). Og verste var vel når noen la ut bilde av meg på "Deiligst.no" og brukte profilen til å slenge dritt til mange andre. Det er bare barnslig. Anywho, det finnes masse masse bilder av meg på nett, og folk kan lett finne de og misbruke de. Sånn er det med nettet. Og det regner jeg med alle vet når de setter seg ned foran skjermen :)

Jeg vet de driver med opplæring av data og internettbruk i barneskolen, så håper alle følger godt med og får med seg nettvettreglene :D - Gjelder DEG også mamma! hahhaha, bare tulla daa :)

Nei usj, nå skal jeg rydde rommet og lage et nytt dyr til veggen :-)

Stay tuned


Hvis søte Victoria her, sier at hun ikke vil ha dette bilde på bloggen.. Så blir jeg nødt til å slette det. SLETTMEG.NO sier hun da..

lol
-sausnebb-

6 kommentarer

victoriabenedicte

11.mar.2010 kl.17:17

beholdmeg.org

du er søtest!

Linda

13.mar.2010 kl.18:09

Heihei! Du er vinner av headerkonkurransen, send meg en mail på linda_ht@hotmail.com (:

Gratulerer!

Elise Karoline

15.mar.2010 kl.10:36

Ååååh, fint bilde av dere gull <3

sausnebb

16.mar.2010 kl.02:17

Elise Karoline: Takk<3 kom på besøk snart? :)

Elise Karoline

16.mar.2010 kl.14:55

Will do :) må bare ha litt penger :)

sausnebb

16.mar.2010 kl.17:19

Elise Karoline: Liker:) Plinger deg en sms neste gang jeg er på øya jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits