Ziim zalla BOM!?

Så var rommet mitt ryddig? Ikke? Æsj. Av og til skulle jeg ønske jeg var som Mathilda:) - Vel ikke egentlig. Hun har jo helt forjævlig foreldre og ingen gir henne ros for at hun er så smart og talentfull som hun er. Uten om lærerinnen hennes da. ANYHOW. Om jeg kunne trylle-rydde rommet mitt nå, hadde det vært fint:)

Mye styr, mye og tenke på. Jeg har hode full av tanker - som ingen ende vil ta. Og på toppen av alt har jeg blitt syk. Er den første dagen som er verst, så tror jeg skal gå mot bedringens vei nå. Og bra er det:)

Lurer på å reise vekk snart. En liten snar tur til det O-store utlandet? - Trengs. Nei, jeg rømmer ikke. Jeg trenger bare et lite avbrekk. Fra hverdagen, fra mas, fra rot, fra mine egne tanker?. Nei, vet ikke helt selv jeg. Påske om 2 uker. Og jeg har en del beslutninger og ta. - Har vi ikke alle?

Først og fremst skal jeg bli frisk og få ryddet litt i rommet og muligens litt i hodet mitt? - Så får vi se hva dagene fremover bringer. Om noen er keen på en liten tur ut av landet - si ifra, jeg joiner mest sannsynlig :)


Jeg er klar! :)

-sausnebb-

3 kommentarer

ADELEN

16.mar.2010 kl.22:53

SV: Ja, det er skikkelig fælt! God bedring til deg også :]

Trondix

18.mar.2010 kl.23:11

hahahaha. genialt bilde xD

sausnebb

18.mar.2010 kl.23:21

Trondix: :D

Skriv en ny kommentar

hits