Gult godteri er ikke kult..

Dette kan høres merkelig ut for noen av dere, men jeg har et litt rart forhold til gult godteri. Altså godteri som er av fargen gul. Uansett hva jeg kjøper av godteri, så liker jeg som regel ikke det gule. Da snakker vi om alt fra gump til love hearts. Jeg liker veldig godt de rosa pastillene i gump esken.. Jeg klarer og spise de gule også, men jeg syns ikke de smaker like godt. Helle rikke de gule loveheartsene. Mine favoritt er hvit og deretter grønn. Om du lurte. Og også nå, har jeg kjøpe sånne biler - sure biler. rosa, grønne og GULE biler. de gule bilene smaker IKKE like godt.

Det finnes sikkert unntak, jeg liker FOX for eksempel, jeg mener vel mest slike ting det finnes flere farger av. Igjen sånne sure måner som de har i smågodtet, der har de lakris (sort) også har de rosa, grønn og gul.. den gule igjen - ikke noe god. Jeg regner med at det gule godteriet som regel er smakbasert. Og det er helt sikkert sitron vi snakker om. Men dette er jo en smakssak.

WOW.. jeg skulle google "gult godteri" nå, for å sjekke ut andre eksempler på gult godteri som ikke er godt, og der kom det opp masse meninger om at gult godteri ikke er godt gitt. Så jeg er ikke alene. Herlig. Hva mener du om gult godteri? En fan? :)  Hah, de har faktisk en gruppe på facebook som heter "vi som hater gult godter (selv om fox egentlig er ganske godt)" Seriøst. det er bare FREAKY, at jeg skrev det over her først.. ?!

VEL, jeg har fått sagt mitt om gult godteri. Få høre fra dere nå:)


Kjære herr gul.. du blir ikke spist av meg..


Jeg burde vel skrive et innlegg om godteri jeg savner - Det er en del godteri jeg spiste masse av som har forsvunnet oppgjennom årene. Helt uten forvarsel.. Og det aller meste er lakris. Salt lakris. Jeg har en følelse av at det har gått av markede av helseårsaker? - Men liker det lite. Best. Blant annet Lakris Smurf. Gul eske med en svart smuft på. Noen som husker den? - Og også salte elefantstører. De har vanlig lakris i svart pose, men før hadde de blå pose som var salt lakris. Tider.

-sausnebb-


---------------------------
Ps: Stem på Maria i Miss Brun og Blid

16 kommentarer

Elise Karoline

17.mar.2010 kl.00:03

Dette var også en ting å skrive om ja :D haha, søta! Jeg heller er ikke fan av gult godteri, bortsett fra fox og sure måner som du sier. Som regel liker jeg best rosa/rødt - jordbærsmak/bringebær <3 mm

sausnebb

17.mar.2010 kl.00:12

Elise Karoline: Jeg også, grønt og rosa - ellers for det meste lakris:D

sweetsugarbaby

17.mar.2010 kl.00:57

Spessielt ! :p

JustCrazyLoops <3-KONKURRANSE

17.mar.2010 kl.01:00

Kjempe fin blogg du har^^!

løst å titte litt på bloggen vår og kanskje legge igjen en liten kommentar:)

Stå på!

Veronica Jeanett

17.mar.2010 kl.01:53

Jeg føler det på akkurat samme måten som deg:p

sausnebb

17.mar.2010 kl.02:03

Veronica Jeanett: Yay :)

Tina

17.mar.2010 kl.02:05

Av alt godteri hvor det er fler farger i samme pakke, så syns jeg alle fargene smaker akkurat det samme..

sausnebb

17.mar.2010 kl.02:06

Tina: Interessant.. Love Hearts også?
jeg husker smurf...og salt lakris...barndomsminner!!:)

sausnebb

17.mar.2010 kl.03:02

Get Juicing: Yess! Vi brude starte gruppe på facebook om å få det tilbake.. !! Jeg husker fortsatt hvordan de smurfene smaker..
Smaker ikke forskjell jeg. Har du prøvd å lukke øynene og spise de forskjellige uten at du vet hvem som er hvem?

Jeg HATER lakris!! =P

crazyloops

17.mar.2010 kl.08:01

sv: hehe. eg spiser nu helst lakris eller det som smake salt. så jeg vet ikke helt hva eg skal si akkurat om det^^!

sausnebb

17.mar.2010 kl.11:46

Princec: Folk er forskjellige:) Heldigvis, hadde vært sært om alle som like de samme tingene.. eller hva? - Ja, jeg har prøvd det mange ganger:) Jeg kjenner forskjell på de.. gult er blæææ :)
SV; Joda, det gjør du helt sikkert! Jeg VET at det er mye med deg som er verdt å elske, og sette pris på =) Om det er deg på headeren din, er du jo nydelig!

Monica

17.mar.2010 kl.22:12

Jeg liker: Svart godt, rødt godt og grønt godt! Helt enig med deg: gult er ikke kutl. Heller ingen fan av orange.. Tror egentlig jeg liker orange mindre enn gult.

sausnebb

17.mar.2010 kl.22:50

Monica: men orange rimer ikke på kult? og det finnes mer gult godt enn orange godt.. og dessuten så er gult godt vondest! :)

men DU er god da :)

Skriv en ny kommentar

hits