Mat og mus og "litt sånn"

HEI BLOGGEN!!

haha. Jeg har lyst til å video blogge. LYST ja. betyr ikke at det skjer. da må jeg gjennomgå en drastisk stemmeoperasjon? Ellers, kan jeg informere dere om at jeg har skrevet en sang om katten min! Gled dere. Kanskje jeg må få Victoria til å synge den, siden.. JA jeg regner med dere forstår at jeg ikke kan synge heller - ? - kommentaren over, om stemmeoperasjon? Ring a bell? Ja, nemlig. ANYWHO. Jeg filmet meg selv opp en rulletrapp. syngende? WHAT? Ja. Sånn kan det gikk. jeg gjør EKSTREMT mye rart ut av meg. Masse som folk ALDRI får se. Tenk om det hadde vært skjult kamera.

HaHaHaHa

Ser det for meg. Jeg finnes ikke normal for NOE i verden. Greit for meg. Men er det greit for deg? Ikke for alle, fått en del bemerkninger. Fordi jeg ikke er som alle andre. DVS. Normal? Men definer normal? "Definer" er et merklig ord btw. Jeg har tenkt litt - litt frem og tilbake. Og kommet til en konklusjon? Eller har jeg? Kanskje. Dere får se da vet dere. HaHa Hoho.

Det ble det stille oppi der.. .. "er det alltid like stille oppi der.."

Kanskje over til overskriften? - MAT og MUS og litt sånn? Har vi kanskje gått over "litt sånn" ? Vet ikke. Jeg var på jobb i dag. Herlige, herlige jobben, men hadde sommersko da. Når vi skulle ut i skogen og snøen. Smart. Kaldt hvertfall. Men gøøøy. Vi fant MUS! søteste musa, og barna, herlige barna og deres engasjemang - LA OSS BYGGE ET HJEM TIL DEN! - Her snagger vi IGLO, med pinner og strå og mat og gress.. Herlig herlig herlig.

Møt RasMUS (haha, see what I did there?):

Rasmus FRYSER!


"Nå har jeg fått pære, nå kan du la meg være!"


MAT?! - Musa fikk mat.. og JEG? - jeg kan ikke leve uten. Hvis du går igjennom bank.. hva heter det konto tingen vet du. Når du leser om hvor du har brukt penger osv. HVA DA? anywho, gå over den uskriften og se at jeg så  og si kun bruker penge mine på mat. Fordi mat er godt? - skjer ikke at jeg sulter meg en uke for å få råd til en eller annen kjole som en eller annen person har laget.. ÆH. men jeg er glad i kjoler da?

OK, vi snakket om mat. Jeg liker mat. nå vet dere det. Også tenkte jeg at jeg skulle informere dere om at TORO's CHICKEN TANDOORI er på vei til å forandre pakning! bare SE:


Liker vi det? Eller liker vi det ikke?

Ellers så spiste jeg dette i går (siden vi var inne på temaet "mat" liksom):


Spagetti "rød"


Oh, oh oh! Jeg syns det er så MORO og bruke panaroma greia på mobilkamera mitt? Men i stede for å bruke det sånn man SKAL bruke det så gjør jeg slik:


SÅ KAN MAN LAGE EN LEK UT AV DET! Klarer du og se HVOR i Oslo disse "sammensatte" bildene er tatt? :D


ut og over

-sausnebb-

4 kommentarer

ThereseKristine <3

18.mar.2010 kl.20:47

Jeg har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne et par hvite shutter shades. Håper du melder deg på : - D

Lykke til !

Tante Mo

18.mar.2010 kl.21:06

Du er rar, og det ligger i slekta - og det er helt perfekt! Det er nemlig tøft og være rar, og kjedelig å være normal! HEIA RAR! HEIA OSS! ;)

sausnebb

18.mar.2010 kl.21:08

Tante Mo: Jaaaaaaaaaa! <3 (hjerte btw)

Tante Mo

18.mar.2010 kl.21:16

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits