Down Memory Lane

Hei bloggsters!

Helgen har atter en gang kommet. Nå er det midt på svarte natta. Natt til lørdag. Jeg har vært hos mamma i kveld. Scannet inn bilder. Gamle bilder. Rare bilder. Gøye bider. Stygge bilder.. og så videre?
-Hvorfor?
Fordi vel? - Jeg syns det er så trist nå. Litt hvertfall. Etter at alt gikk digitalt. Kamera altså. Så har du ikke samme opplevelsen. Som når du har tatt ut en rull med bilder og sender det til fremkalling. Også ser du på bildene fra 2 uker til opp til et år etter de var tatt. Andre ganger lenger? Jeg husker det var stas. Men jeg var utålmodig, og fremkalte alltid på sånn times greier. Uansett. Nå er alt digitalt, og det er sjeldent noe blir fremkalt og puttet i album og på vegg. Og det er TEIT. Selv om det er rot med papirbildene, så er det kos. Så nå skal jeg da altså gjøre papirbildene - Digitale? Greit og ha dobbel kopi:) Og jeg fikk SCANNER i julegave ^^Litt av et 3-kløver! Soresøstern, Tante og MegOg jeg skulle bli proff!


Katten spøy 2 ganger på gulvet mitt? - Tror ikke hun tåler tørrfór?

Jeg danset hele veien hjem fra mamma, CARE hva DU mener.. le av meg om du føler du må det. Lei av folk som bestemmer hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. Jeg vil ikke være noen jeg ikke er. Så det. Jeg har ingen label*

Fireflies? - PianoChatImprov!! <3

Forresten, jeg sa i et tidligere innlegg at jeg ikke kunne noen ting om mote.. jeg innser nå at jeg tok feil:Pose!


Nei, nå har jeg bare tull og komme med.. i motsetning ti ELLERS.. mener jeg? - Driver og rydder i livet. Rydder i alt. Rydder PC'en.. ROT? ja.. jeg har 20 mapper som heter "rydd" eller noe i den duren.. Samme med rommet. Og jeg prøver sånn smart.. Jeg lager "mapper" på pcen som jeg putter diverse i.. sortering kalles det.. Også samme med rommet.. Begynner med klær.. Bretter og legger vek klær.. også begynner jeg med ny ting. Også sorterer jeg i hauger.. men hver gang jeg kommer til "papir" haugene.. så gir jeg opp? BUT WHYY?!

MEN så dere vet det, så har jeg hatt en halv-gla' dag.. og det er vel bra?-sausnebb-

___________________________

*A label is any kind of tag attached to something so as to identify the object or its content. . -Wikipedia ftw

3 kommentarer

Vera

20.mar.2010 kl.20:21

Var koselig og morsomt i går kveld:-) Synd musserende vinen smakte så elendig:-(

Kos deg på klassefesten i dag.

Klem fra mamma

Vera

20.mar.2010 kl.20:22

Og heddingen eller hva det heter ble super fin:-)

sausnebb

21.mar.2010 kl.18:07

Vera: Haha; Takk:) - Ja teit CAVA.. noen som drakk den i går faktisk!

Skriv en ny kommentar

hits