Thursday, the THIRD day

Er det torsdag alt?!

De siste dagene har suuust forbi.. what what what? Hvis noen lurer på overskriften på innlegget, er det tatt fra Friends - Når Joey forklarer Chandler at torsdagen er den 3. dagen i uken. Elsk på friends.


<3

Det er egentlig merklig hvor mye Friends har satt preg på livet mitt. Haha. Jeg har sett alle sesongene X antall ganger, og har ikke gitt meg enda. Jeg quoter som regel etter når jeg ser på. Og det som er litt spesielt er at jeg nesten hver dag bruker noe fra Friends i hverdagen. Jeg mener at jeg bruker et eksempel fra noe som har skjedd i Friends. For eksempel hvis noe skjer, så sier jeg - "Husker du den episoden da Monica bla bla bla.." "Eller da Joey og Chandler skulle.. " - Merkelig? Bare blitt sånn.. Friends har liksom fått med seg det meste av vanlige og merklige hendelser som KAN skje, så du kan nesten alltid oppleve noe som har skjedd på Friends :p  DET DER BLE BARE NONSENS!! - men flott om du forsto hva jeg mente!

Let's move on

Torsdag alt? - Det skjønner jeg ikke, føler jeg har vært i en liten boble de siste dagene.. Mulig jeg har det? Sum sum.. Jeg har - i boble tiden min - fått gratis bollepose fra et nytt økologisk bakeri som ligger i bogstadveien. De var veldig gode. Men jeg vet ikke HVA bakeriet heter... men skal finne det ut:) Jeg har også tatt lysrør behandling 4 dager på rad. Og nesten runnet New! Super Mario Bros. Wii <3 Treig ja? Har fått alle star coins'a på verden 1,2,3,4,5,6 og 7 :D Holder på med verden 8 nå, og gleder meg til bonus verden 9!! :)


Ikke noe navn på bakeriii - kun økologisk merket!! og DET er bra:)


Godt var det også! - Tror ikke de lager sånne vanligvis? Sikkert fordi det var smaksprøve?


Tja, jeg tror ikke jeg har noe mer å meddele dere... liten oppdatering det her bare :)
Hva har DU gjort de siste 3 dagene? :) Spilt Mario? :D-sausnebb-

3 kommentarer

Vera

25.mar.2010 kl.23:38

Du må ikke bli sittende fast inne i boblen da:-)) Som vanlig underholdene og kos og lese innleggene dine.

stor klem

sausnebb

26.mar.2010 kl.01:04

Vera: neida, mamma:) takk <3

teafjera

27.mar.2010 kl.05:39

Takk for komentar:)

E elske au friends, ha sett d alt for mange gonger:)

Skriv en ny kommentar

hits