Helgens gang // Påskeplaner

Hei blogge-troll!!

Jeg ser på statestikken at det er noen som stikker innom og sjekker hver dag - selv om det ikke har kommet noen innlegg de siste dagene - og det syns jeg er veldig hyggelig :-) Godt og ha noen trofaste lesere! i heart u :)

Jess - lørdag var det Earth Hour, og feiring av bursdagen til en av mine beste venninner - Beate <3 Hun fylte 21 år på søndag, så det var et lite bursdagsvors hos henne på lørdagskvelden. Vi tente lys og skrudde av alt lyset under Earth Hour, det var veldig koselig. Vi la stearinlys i form av et 60 tall. For Earth Hour. 60 minutter liksom. Så det ble en del lys som lyste opp. Også hadde Beate og søstern laget VERDENS BESTE CUPCAKES!! - oppskrift fra MAG, for de som har testet ut. Amerikans frosting - som gjør at jeg kan forstår hvorfor de fleste amerikanere ser ut som de gjør.... (og nå refererer jeg til FRIENDS igjen, når Monica i en episode sier hun pleide å haike til et bakeri når hun for liten - for de hadde så god frosting..haha) Men helt ærlig - fantastisk gode.. Jeg klarte dessverre bare å trykke i meg 1 og en halv.. Og nå angrer jeg, for det eneste jeg tenker på er den frostingen.. !! Kanskje jeg må lage det i påsken:)


Yum <3


Jeg vil ha nå!!


Earth Hour <3

Etter vorset kom tiden for å dra på "byen" - som jeg ikke er noe fan av dessverre, pleier som regel og bli på vors/fest eller dra hjem. Og det burde jeg ha gjort på lørdag også.. Syns ikke noe om stappfulle steder hvor det ikke går ann å bevege seg. Eller å ha en samtale med noen? Kort fortalt brukte jeg nærmere 400 kroner på 4 drinker som alle havnet i gulvet før jeg fikk tatt en sup... :/ - ME NO LIKEY! Fulle folk som dytter og velter. En av drinkene nevt over havnet også ret på foten min - glasset altså. Vondt. Sååå var kvelden over.

Sov hele søndagen. - tror jeg?

Også så jeg på en og en halv sesong med HOW I MET YOUR MOTHER fra jeg våknet på søndag til en eller annen gang på morgenkvisten på mandag.. altså i går. også sov jeg hele mandagen - frem til kvelden - hvor jeg og søstern dro til mamma og spiste biff og spilte spill. yay. jeg tapte i både RISK og kortspill? - Burde ikke det bety at jeg skal vinne kjærligheten da??

NÅ er klokka 06:26 og NEI - jeg har ikke sovet.. og jeg skal "stå opp" om 3-4 timer for å rekke fly - for jeg skal feire påsken på Valderøya :) - Skal bli ekstremt godt å komme seg vekk litt

Hva skal du i påsken? :)

-sausnebb-

7 kommentarer

victoriabenedicte

30.mar.2010 kl.17:58

kose med deg skal jeg, tenk <3

Nina - SVARER ALLE!

30.mar.2010 kl.19:49

Topplisten som du meldte deg på, er nå trukket ut!

Vera

30.mar.2010 kl.21:33

Var kos med besøk og spillkveld, burde gjøre det litt ofter:-)

Kos deg masse på øya i påska.<3

Emma - Livet som tobarnsmor

30.mar.2010 kl.22:30

Sv; Hah! Ja, du har rett, men han svarte aldri på frieriet så da tenkte jeg "shit au! Jeg har det jævlig bra som jeg har det likevel, så det er hans tap!" :p

Ja, de der backstreet girls bladene vi lagde var saker altså! Og du kicka på meg, jeg skrev for lite, og hadde for mange bilder. Så da skrev jeg to hele sider til ett bilde, og da var det feil det også! ;p Var tider det altså! :D

Bilde av meg i den kommer etter bryllupet på vite! :)

Tante Mo

02.apr.2010 kl.10:03

men når det ikke kommer innlegg på mange dager på den eneste bloggen jeg har tilgang til fra sjina så blir man lei av å gå inn å sjekke :( snufs.

Vera

05.apr.2010 kl.13:10

Hele påsken uten noe nytt:-(

sausnebb

07.apr.2010 kl.04:17

Tante Mo: sob sob.. du hadde lang IP adresse hvertfal.. meow. velkommen hjem:)

Skriv en ny kommentar

hits