Min Påskeferie // Bysykkel sesong!

Hei!!

Først og fremst beklage for lite blogging i påsken - til de faste leserene mine. I heart U! - Har hatt en del og tenke på, og da suser dagene forbi - teit hva? Jeg har faktisk ikke gjort så mye spennende, så blir derfor lite å dele med dere?

Hvis vi spoler en uke tilbake. Til tirsdag 30. mars da jeg  forlot  Oslo og disse to:


Pils & Sola <3

Jeg har tilbrakt tiden min på Valderøya, med mine beste besteforeldre og katten Simba (sønnen til Pils), også fått hengt ut med de herligste søskenbarna EVAR :) Der hvor den yngste (5) sier de voksne er "tåpelige" og at hun skal "mose" oss.. hahah, herlig! <3

Ellers har mye av tiden gått til:


og


Kjøpte påskeegg til meg selv!


Også har jeg spist veldig veldig veldig veldig mye mat? - men jeg er alltid så sulten når jeg skal spise at jeg glemme og ta bilde av den? Siden det er ferie har det gått litt i junk? tirsdag når jeg kom testet vi ut pizza på den nye kebab og pizza tingen som har kommet på Valderøya. og for et par dager siden testet jeg ut kebaben på samme sted... prikk prikk prikk.. og en annen dag var jeg i byen og kjøpte burger?! WHAT!? - skal du vite hvorfor?


Wait for it..

Fordi jeg har sett 5 sesonger av How I Met Your Mother på ca 1 uke.. og i den serien spiser de cheeseburger så og si HELE tiden.. og den ser alltid like god og fristende ut, så jeg MÅTTE bare:) (a)


HIMYM <3 - MEN jeg har ikke bare spist junk da.. fått i meg tandoori og koteletter ala tante monica - (uten monica?) og på søndag spiste vi ukrainsk påskemiddag hos tante og onkel. om det er nam? Ja.


Disse eggene er gode - believe it or not!Dette tror jeg er svinekjøtt gratinert med ost og løk. også VELDIG godt..

Så det.. MIN påske har vært fylt med herlige mennesker, masse mat, masse bading og masse godteri.. og litt jobbing. Siden sist jeg har var her har jeg nemlig fått:


Så derfor måtte jeg flytte inn igjen alle møblene på rommet.. men det gikk i en fei.. Det er DEILIG og ha gulv istede for vegg til vegg teppe så det er sagt. Har du vegg-til-vegg teppe?

Jeg har hatt en koselig - men kort - påske.. Var ikke helt klar for å reise hjem igjen.. så det så..  Her hjemme i Oslo ventet dette:


Back to reality u say?

Uoppvasket oppvask og dyre strømregninger - what what? - sukk. menmen, jeg ble uansett veldig glad når jeg tittet ut av trikken på vei hjem i sta. Jeg så nemlig bysykkel bilen - og at stativene var fylt opp! Og for Sandra betyr det glede - det betyr VÅR og SYKLING!! Om du bor i Oslo og IKKE har skaffet deg bysykkel kort enda - anbefaler jeg at du gjør det NÅ. DO IT - trykk på bildet under! :)NÅ vil jeg vite hva DU har gjort i påsken, noe mer fornuftig enn meg håper jeg :o)

-sausnebb-

5 kommentarer

Elise

08.apr.2010 kl.08:59

Kjære Sandran min <3

Koslig å høre du har hatt en bra påske :) Min gikk fortere enn svint, har spist nok av junk og usunt jeg også, men så har jeg jobbet nesten hver dag. Det skal bli godt å få lønn om to dager, selvom jeg har regninger opptil ørene.

Dumt vi ikke fikk sett noe til hverandre når du var her :( Men jeg skal ta meg en tur til Oslo snart tenkte jeeeeg! Så da bør du være ledig :D Når kommer du til Ålesund igjen btw? SLÅ PÅ TRÅDEN!

luv luv <3 ha en fin dag!

Tante Mo

09.apr.2010 kl.09:27

weeeee

endelig mer skrivings! ikke la det gå så lenge til neste gang! ;)

Marie !

09.apr.2010 kl.16:18

Fin blogg !:-DD

Jeg og vil ha liksom.. alt det godteriet !:-D

Jeg spiser ikke kjøtt, men maten var sikkert god :-)

Katten var herlig !:D

sausnebb

10.apr.2010 kl.18:47

Elise: Jeg skal slå på tråden :) Og du må komme til Oslo whenever u like, her er alltid rom^^

Sandra, låtskriver & sanger!

11.apr.2010 kl.22:03

Har egentlig ikke gjort noe fornuftig. Slappet av sammen med kjæresten og venner! :)

Skriv en ny kommentar

hits