Se opp for koffertmannen!

Haha!

I fjor sommer, tror jeg det var. Vandret jeg og tante nedover Karl Johan. Da en engelsktalende mann med en stor trillekoffert stoppet oss. Han sa han kom fra et sted i england, og at bilen hans hadde streiket på E6. (lol) også hadde han gått derfra med trillekofferten sin, men så hadde han glemt lommeboka si i bilen, og alt han trengte var noen små penger fra tilfeldige folk slik at han fikk få i seg noe mat, og ordnet seg et hotellrom. Den store trillekofferten hans trillet veldig "lett" på hjulene. Og folk som har vært ute å reist med tung bagasje, vet at hjulene lager litt forskjellig lyd om det er fullstappet, eller om den er tom. Vi sa beklagelig at vi ikke hadde noen penger og gikk videre. Sikre på at dette var en scam.Well, guess what!?

HE's BACK! Tante så han i dag tidelig. Så jeg regner med bilen hans streika på E6 i år igjen?

Tingen er at, folk kan lett tro på han. Engelskmann i Oslo, uten penger. Stakkars. Om han møter for eksempel 100 forskjellige mennesker som gir han 20 kr hver, så blir det jo litt.. så watch out!

Har du noengang blitt utsatt for en scam?


-sausnebb-

5 kommentarer

Zezilie

21.apr.2010 kl.18:14

kjempefin blogg, elsker designet:)

Har du lyst til å få gavekort fra feks H&M eller Bianco sendt hjem til deg HELT GRATIS!? Da kan du gå inn på bloggen min og trykke på knappen i menyen under headeren der det står "Få Gavekort" :) Bare hvis du vil da selfølgelig:)
Haha! :P

Vil du bli vurdert? Gå inn på bloggen min, og meld deg på :- )

Du fikk en kommentar hos meg, får jeg en av deg?

amalie

21.apr.2010 kl.18:48

fin header : )

Weia

21.apr.2010 kl.18:53

Hei kjempe fin blogg og kjempe fint design, stå på:-)

Kommenterer du, får du en igjen<33

Skriv en ny kommentar

hits