Bisletbekken

Hei og god dag! :)

Nå er klokken straks 15:00 og da skal jeg hive meg på en trikk så jeg rekker tog og fly videre :) Jeg er i et ganske så godt humør i dag, hadde en koselig msn-prat med Elise Karoline i går natt.. og bestemte meg jo litt for å begynne å gjøre ting som gjør meg glad hver dag. Så i dag ringte telefonen, vikartelefonen.. jeg lå og stirret på den en stund og vurderte og ikke svare fordi jeg hadde sovet utrolig lite, men jeg hadde veldig lyst til å jobbe fordi om - så jeg tok den, og sa selfølgelig ja.. og da var det no way back, uansett hvor trøtt jeg var! men det var utrolig deilig, rakk og ta meg en rask dusj før jeg løp ut døra. og GUD som jeg har savnet det, er det noe jeg liker her i verden, så er det å stå foran en flokk med elever. Det er en herlig opplevelse. I dag har jeg har jeg blant annet hatt gym, snakket om gamle dager og laget spå.. nice hva?

Har du hørt om Bisletbekken? - ikke jeg heller, før i dag. For mange mange år siden så var det bare natur her på bislett, også rant det en bekk nedover.. Vet du hvor den befinner seg nå? - I et rør under asfalten. ufint! Hehe, men det var deilig og stå opp tidelig, og deilig og gjøre noe som gjør meg glad :)


Nå har jeg akkurat ryddet rommet mitt, må alltid gjøre det når jeg reiser vekk - er hyggeligere når jeg kommer tilbake igjen.. Enig? Så nå bærer det opp til Valderøya hvor det blir hårklipp (på både meg og katten), konfirmasjon og herlige mennesker - Gleder meg masse til å se Elise Karoline og Victoria Benedicte og resten av familien. Og spesielt Simba, stakkars Simba har mistet kjæresten sin og har det kjempe vondt - går rundt og leter etter han hele tiden.. Gjør meg vondt - og nå skal vi shave av han all pelsen.. stakkar liten..

Også er det kanskje litt merkelig at jeg er i så godt humør når det regner ute? - men det er faktisk deilig med en regnværsdag innimellom, og i dag var det bare deilig og gå og bli våt - men det holder med en dag i massevis... hehe, det snødde faktisk på hovseter i dag, sånn sludd - liker ikke, vår nå :) Winter - be gone..

Nå må jeg løpe, vi bloggast! -sausnebb-

Én kommentar

Elise

30.apr.2010 kl.10:36

<3

Skriv en ny kommentar

hits