Mennesker er rare dyr

Hoy! ♥

Da har jeg altså ankommet Valderøya.. Ble hentet av Elise Karoline når jeg landet i seks-tiden i går:) Var helt kanon etter lite søvn natten før, så jeg lagde meg noe mat, så noen serier og sovnet ganske så tidelig. Selv om jeg hadde veldig lyst til å skrive et blogginnlegg om stressende mennesker. Blir sliten av å se på folk som stresser forbi, selvfølgelig stresser jeg også av og til - men har du prøvd å gå gjennom jernbanehallen? Folk kommer i alle retninger, du blir helt svimmel. Enten så løper de, eller stopper opp på verdens merkligeste plasser slik at folk som kommer i 200 bak de må svinge rundt de og nesten krasjer med en person som kommer i 300 fra andre siden. Jeg lurer på hvorfor folk ikke bare drar hjemmefra litt tideligere.. når de skal ut og reise mener jeg.. Jeg også stresser ekstremt mye av og til, men det er kun inni meg.. jeg er sånn, når jeg sitter på bussen, eller t-bane, eller trikk så sitter jeg inni hodet mitt og tenker "nå må du trykke på knappen" "nå må du begynne å reise deg".. for at jeg skal komme meg av i tide.. men jeg prøver å slutte med det.. og i går, etter jobb (kan ha vært fordi jeg var ekstremt sliten) så holdt jeg på å glemme å gå av både t-bane og trikk.. først når dørene åpnet seg - skjønte jeg at det var stoppet mitt og måtte reise meg i full fart og gå av.. kanskje også hode mitt var et helt annet sted - men uansett. mennesker er rare dyr :p
 mennesker er rare dyr ♥


På trikken ned fra Bislett var det stappfullt.. folk gikk på og av - og når jeg skulle gå av på jernbanetorget - ja, så kom jeg meg nesten ikke av.. Og når jeg først kom av sto det masse folk som ville på og fortsatt folk som trengte seg ut bak meg.. Så bare tusenvis av oppgitte ansikter.. Trist det skal være sånn, pust inn og ut.. ta livet litt mer med ro.. Jeg gikk av bakerst og måtte jo komme meg forbi de to fremste dørene hvor folk fortsatt gikk ut og folk ventet på å gå inn.. Når jeg kom meg nesten i enden gikk det en mann med krykke foran meg.. jeg lot jo han gå i sitt tempo, og så også at det kom en dame med krykker mot oss.. men bak meg, kommer en russ som tydeligvis tror det brenner et sted og dytter nesten begge to, - mannen og dama med krykker ned.. Da kjenner jeg det koker litt. Ta litt hensyn. Er det faktisk noe jeg irriterer meg over sånn i kollektivtrafikk-verden så er det folk som ikke reiser seg for eldre og gravide, og de som skal PÅ - som ikke klarer og vente til folk har gått av..  HYL!trikkeplatformene kunne godt vært litt bredere nede i sentrum..

Jeg har hørt at man dør tidelig av å stresse.. jeg må slutte å stresse - alt stresset mitt er inni hodet.. så lurer på hvorfor folk frivillig vil stresse - hvis du skal ut og reise, reis en time før du har planlagt.. så kan alt så i sus og dus.. jeg ELSKER og reise - og har vært borti tusenvis av stressende mennesker som dytter og skal frem og har dårlig tid osv.. - Det hender jeg løper og er oppgitt over mennesker som står i veien for meg altså.. når jeg jobber som tilkallingsvikar så har jeg 5 minutter på meg og komme meg ut døra og da hender det jeg blir litt stresset - men jeg meier ikke ned folk av den grunn :)

Jeg fant ut en ting just now - er det noe jeg er flink til - så er det å reise.. haha, jeg burde blitt betalt for å reise rundt jorden.. i'm good at it.. kanskje jeg kunne startet et reiseprogram som viser, hvordan man skal reise.. haha - jeg kjenner samtlige som ikke har peiling... NEIDA :) - men hvor kult hadde ikke det vært.."how to travel the world, the do's and don'ts"..  Jeg vet jeg kan finne meg jobb som reiseleder og lignene, men jeg vil ikke være kun ett sted - og ikke sånn sydensted. Jeg vil reise over hele verden, møte menneskene, kulturen, maten og ta masse masse bilder.


hahahaha :)


Nei, nå rabler jeg.. har en del jeg skal få gjort.. skal rydde inn litt skrot i kottet som jeg tok frem sist jeg var her på øya og etter det skal jeg til frisøren :) - Vurderer faktisk og bli brunette igjen, men om skal det, blir det ikke før til høsten - dumt og bli brunette rett før sommeren, sola bare bleiker det igjen anyways :)

til vil bloggast, kip ån trållin' ♥


-sausnebb-

4 kommentarer

AMALIE

29.apr.2010 kl.14:47

haha, så koselig :D

Renate

29.apr.2010 kl.20:33

tante reisende mac du liksom.... du fåkke reise fra meg!

Elise

30.apr.2010 kl.10:37

Hahaha.. evig herlig! Fantastisk header :D

Det hadde du faktisk passet perfekt til! :-*

sausnebb

30.apr.2010 kl.19:47

Renate: Bli med da:p

Skriv en ny kommentar

hits