Kom mai du skjønne milde

..og da var 1. mai ankommet.. er du fyllesyk kanskje?Det er ikke jeg.. ble rolig kveld på meg i går.. jeg hentet pappa på flyplassen i 23-tiden, og dro innom og kjøpte meg kebab på vei hjem :) Så lå jeg i senga mi og så på FlashForward og Grey's Anatomy før jeg sovnet.. Det var ingenting som skjedde, også regnet det noe grusomt ute så da ble det slik.. like greit:) I dag er det opphold, ser glimt av sola men det blåser noe voldsomt.. Simba har funnet seg en kjærest.. jeg tror det er en jente denne gangen.. våknet av noen forferdelige lyder.. jeg skjønner ikke hvorfor at når to katter har seg, så lager de lyder som om de skulle blitt drept.. menmen, glad for Simba - som har blitt edru igjen fra igår.. :)

Nå har jeg akkurat tatt et deilig bad, skrubb skrubb.. nyvasket hår, nyvasket sandra.. fjernet neglelakkrester og klippet negler osv. - fin start på en ny måned. eller hur? Så skal jeg fortsette dagen med rydding av rom, og kanskje en tur ut i sola.. ingenting bestemt enda:)

Hva er dine planer for 1. mai totusenogti?

BTW: Mamma fant forresten det "fatet" jeg snakket om i smil et smil før du sover.. innlegget for et par dager siden.. var ikke helt et fat, men en slags skjærefjøl i glass...


søt, hva? :)


Ønsker dere en strålende dag, og en strålende mai måned:)

-sausnebb-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits