Home is where the heart is

Hei hei!

Uansett om jeg reiser til Oslo eller Valderøya så sier jeg alltid at jeg skal reise "hjem"... hva er et hjem egentlig? For meg var "hjem" alltid Drammen.. jeg ble født og oppvokst i Drammen.. Så uansett hvor jeg befant meg i verden så var det alltid "hjem". Mitt hjem. Men etter vi alle flyttet vekk derfra har jeg lurt på hvor "hjem" er.. jeg flyttet på Valderøya og ble boende der i 2 år, og nå har jeg bodd 2 år i Oslo.. Så hvor er egentlig hjem?Familien min er spredd rundt, så jeg kan ikke definere noe som et hjem.. men jeg føler meg alltid "hjemme" når jeg er sammen med mennesker jeg er gla' i - og det er jo det som tells, er det ikke? :)

Så nå skal jeg altså tilbake til Oslo, et av mine mange hjem:) Tilbake til katten min, herlige herlige katten Pils og min fantastiske storesøster og verdens beste mamma og tante og forhåpentligvis FINEVÆR.. og ikke sånn ustabile greier som det har vært her oppe; sol,snø,sol,regn,sol,sludd,sol,halg,sol... Look:Simba oppfører seg ekstremt rart nå, etter at vi barberte han, han er sånn hver gang.. lurer på om han er redd for å gå ut for at han blir mobbet eller noe, ekstremt kosete og oppmerksomhetssyk blir han hver gang.. stakkars, men er ikke noe deilig med klumper i pelsen heller.. Blir nok bedre:)

Så Oslofolks, i kveld er jeg tilbax :)


-sausnebb-

6 kommentarer

Vera

03.mai.2010 kl.18:48

Godt sagt:-) og godt du savner oss:-)

victoriabenedicte

04.mai.2010 kl.08:28

Jeg kjenner også på følelsen at "ingenting" er hjem. Er hjem der moren min bor? Er hjem der jeg har mesteparten av barndomsminnene mine? Hvor er hjem?

Jeg føler meg veldig hjemme hos onkel, og jeg føler meg nokså hjemme hos kjæresten min. Men det er fortsatt ikke noe som er så hjem at jeg tenker "det skal bli godt å komme hjem".

Jeg føler meg veldig hjemme i Oslo, tho. Men det er så mye som har forandret seg, så jeg føler meg ikke velkommen "hjemme" lengre :s

Dillemma.

Behagens - hva?

04.mai.2010 kl.09:37

Hjem er der hodeputen er :) Har flyttet litt selv - men hjem er der jeg er i øyeblikket.

Tante Mo

04.mai.2010 kl.09:47

Hurra for sandra i oslo! :)

sausnebb

04.mai.2010 kl.10:12

victoriabenedicte: du hører hjemme i hjeret mitt vennen <3

victoriabenedicte

04.mai.2010 kl.12:49

<3 du er best.

Skriv en ny kommentar

hits