Holmenkoll..

Stafett? løp? hva skjedde i dag?

Interesserer meg ganske lite, egentlig.. men ja, merkes gjør det.

Min kjære kjære søte Gunn overnattet hos meg til i dag, og når hun sto opp i dag tidelig var hun verdens søteste hvor hun satt og lagde grunner for at hun ikke kom seg hjem:p at holmenkollstafetten ødela, og at det ikke noe buss og at hun måtte gå hele veien til holmenkollen.. hun er så søt.. men så fant hun plutselig ut at løpet ikke begynte for senere på dagen. Så var hun fortsatt søt.

Også ble jeg tagget i et bilde på facebook, et bilde av hagemøbler - en slags invitasjon til å invie de. Så jeg hoppet i dusjen og hoppet på trikken.. satt på 10 meter.. så sto jeg bom stille.. holmenkollstafett sier du?Her står det sånn 7 trikker i kø..

Så jeg valgte og hoppe av og stikke ned til nærmeste sykkelstativ isteden:) Mye bedre uansett. Tok egentlig bare trikken fordi den kom akkurat når jeg gikk forbi stasjonen :)

Og i dag har det vært strålende sol, og da er Sandra fornøyd. Som dere alle vet. Fått litt farge i ansiktet også, tror jeg. Det er alltid deilig. Men jeg har også blitt småsyk og snufsete, men går vel over snart ;)

Så hadde vi altså innvilelse for nye hagemøbler i deilig deilige sola, og koste oss med frukt og senere spiste vi en deilig gresk middag med gyros, tzaziski, gresk salat, pita og pomesfrites. og det var utrolig deilig og spise første ordentlig terrasse måltid - selv om det ikke var grillmat, fordi tante ikke har bestemt seg for hvilken grill hun vil ha enda :D men, blir nok veldig snart^^

Jeg spiser egentlig ikke karbohydrater for tiden, eller hvertfall veldig lite - men av og til spiser jeg - og i dag var min ene dag hvor jeg kunne spise litt, altså pita og pommesfriten - men tok ikke så mye av det. Vanligvis lever jeg av dette:
Selfølgelig ikke kun dette.. hoho

MEN det er knall godt :) Og nå går humøret mitt egentlig som en jojo.. mye som foregår.. jeg prøver å holde meg positiv og prøver å gjøre det beste ut av alle situasjoner, selv om det ikke alltid er like enkelt. men jeg prøver i hvertfall :)

hejdå!-sausnebb-

Én kommentar

Tante Mo

09.mai.2010 kl.19:10

Takk for en kooos dag i solen. Gyrosen var jammen meg supergod! Men spørs om ikke jeg også må bli litt sunn nå;)

Skriv en ny kommentar

hits