Helligdag, vafler, familie og kos

Yo peeps AKA dere 3-4 som leser min kjære blogg!

Nå er det torsdag og kristi himmelfartsdag - som er den 40. dag påske? really. Hvem vet egentlig noe om denne dagen? Annet enn at man har fri.. SE HER: "Den feires til minne om at Jesus Kristus ifølge Evangeliet etter Lukas skal ha fart opp til himmelen 40 dager etter sin oppstandelse." - now u know:p

VEL, søndagsfølelsen er her hvertfall - nå sitter jeg oppe hos  mamma som klager og syter over at 1. mai er på en søndag neste år:p OG at jeg blogger for lite.. men må jo ha motivasjon da vett - og noe og skrive om - og noen til å lese den.. men JA, jeg skal prøve :)


Her er motivasjonsposter'n min ;)

Vi venter på tante, mormor og morfar og skal spise litt vafler og is.. vel ikke jeg da - jeg får eget fruktfat - i'm on my low carbs diett! Ikke ødelegge når jeg er så godt i gang ;) også dukker vel søstern opp i løpet av kvelden også.. kanskje det blir litt spillings? I like.

Ogsååå vil jeg si, at man trenger alkohol for å bli kjent med folk - haha - hvertfall i min alder.. når du ikke kjenner mange fra før - jeg har faktisk prøvd å bare gå gatelangs og bli kjent med mennesker i edru tilstand - funker ikke.. så lenge leve alkoholen. Var ute i går, sammen med Kathrine - på ANDY's - loves is.. Koselig sted.. nå syns jeg at jeg bruker litt for mange streker.. men shit au. Jeg hadde det hvertfall kjempe gøy i går, med gøy musikk og gøy mennesker.

Nå tar mamma isen ut av fryseren og jeg er tørst. så vi bloggast!


ever been?


Hva gjør du på kristihimmelspretten?-sausnebb-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits