Søta bror

Mornings!

På fredag var vi altså i sverige. Jeg, mormor og morfar tok oss en liten "harry" tur! Og til og med sola var med oss hele veien. Dagen startet med at jeg hentet bil i Drammen. Gode gamle herlige Drammen. Savner Drammen. Må ta meg en tur snart.. Vel.. Så skulle jeg inn til Oslo og hente mormor og morfar.. men så har de jo bygd om tunellen så jeg havnet ikke i Oslo.. jeg kjørte bare under hele byen og havnet i Vålerengatunellen isteden.. og måtte snu. Jass, sånn kan det gikk :) Fikk snudd raskt og fikk plukket de opp :) Også var vi på vei..


Aass Bryggeri, Drammen <3


Sverige var folksomt, litt for folksomt for mine kjære besteforeldre.. Vi begynte med å finne en stk grill (som jeg satt sammen i går) - før de tok oss en velfortjent matbit på et sted som het Istanbul. Vi var altså på Nordy Shoppingsenter, rett over Svinesund. Ble en liten biff på oss alle. Godt og billig. Så ble det Godisfabrikken og Maximat. Også hadde det blitt sent alt. Snartur innom Strömstad og systembolaget før vi vendte nesa hjem :)

Så nå har vi kjøpt inn masse deilig grillmat og er klar for sommer, sol og masse masse grilling. På med grillforklet!Jeg er klar!

ER DU?-sausnebb-

Én kommentar

Vera

19.mai.2010 kl.23:34

Må kommenter litt jeg da, slik at jeg for en ny blogg:-))

grillmester:-) både på skruing og grilling:-)

Skriv en ny kommentar

hits