Humidity eller humanity

Yo!

Fra jeg var liten så har jeg alltid funnet på mine egne ord.. jeg har vel egentlig hørt ordene, men så har jeg laget en egen vri av dem. Jeg burde lage en egen Sandra ordbok! Yay.. Tingen er at jeg fortsatt bruker de i dag - ikke fordi jeg ikke vet hva de egentlig ordene er, jeg bare liker min versjon bedre! Mohahah. Ombelere foreksempel - som er det eneste ordet jeg kommer på akkurat nå. Mahah

Men hvertfall, jeg elsker Friends - serien.. Og når de er på Barabados og håret til Monica blir helt crazy krøllete av luftfuktigheten skrek hun hele tiden "it's the humidity" og når jeg skulle gjenfortelle sa jeg "it's the humanity" MAHAHAHA - Det blir ikke HELT det samme.. ANYWHO - den dustete luftfuktigheten gjør hvertfall slik at klærne mine aldri blir tørre! Pleier å stå en natt på rommet og de er helt tørre, nå er vi på dag to og de er fortsatt "fuktige" - Liker ikke. Tar opp hele rommet!


Det er gøy med ord! Spesielt da sangtekster som blir misforstått.. Jeg har en DEL sanger hvor jeg har laget min helt egen tekst, og det er jeg ikke alene om.. Søstern min er 28, og det er bare noen år siden hun fant ut at de synger "i got my first real six string" på Bryan Adams - Summer of 69' og ikke " i got my first real sex dream" som hun trodde de sang.

Og jeg selv, hørte en sang av den svenske gruppa Basic Element som het Respect.. hvor sangteksten egentlig er "Gonna get respect" hvor den fortsetter... "and i want it now!" - Hvor lille jeg trodde de sang "Gonna get me spanked... and i want it now.." Hahahaha.. -> Hør selv da <- Jeg har uendelig mange fler slike historier - men kan ikke bruke opp alle nå.. Har du noen bra?

NÅ syns jeg klærne mine kan bli tørre - POFF
-sausnebb-

3 kommentarer

Renate

21.mai.2010 kl.21:13

henger du meg ut? moha, ombelere....

sausnebb

22.mai.2010 kl.06:53

Renate: MOahha :D

23.mai.2010 kl.21:10

mondegreens <3

Skriv en ny kommentar

hits