Maislutt!

Hei igjen! Nå har sola forsvunnet fra himmelen og jeg kan trygt sette meg inne i den mørke triste leiligheten. Haha. Vel, i morgen starter den første sommermåneden. Og jeg ser frem til masse masse hygge! Masse grilling, sol og godt selskap. Men før vi tar fatt på juni kan vi ta en titt på måneden som har gått!


1. mai haglet det på Valderøya. sukkmen 2. mai dukket sola opp i konfirmasjonen til Andrea. Som har blitt stor.


Så fikk veggen min ballonger rundt den 6. mai7. mai var Gunn i byen og vi dro på fest med gamle kollegaene fra SFO <38. mai testet vi ut nye utemøblene til tante! Og spise gresk mat^^
(ikke min feil at folk liker å blunke når jeg tar bilde btw..)14. mai tok jeg med meg mormor og morfar på biltur til sverige! Hvor vi kjøpte grill til tante!
Som ble montert sammen av moi den 15. mai


16. mai var det kamp! Vålerenga - Ålesund.. Mormor var også med - på sin første kamp evar! :)Senere på kvelden ble det fyll og fanteri sammen med disse søte jentene. Turen gikk til Andy's17. mai fering dagen der på! Sammen med min herlige familie. Grilling hos tante og en tur på Rådhusplassen :)22. mai tok jeg turen på Andy's igjen, med herlige folk! :)


26. mai prøvde vi Frisbee Golf, som var fantastisk morsomt!27. mai dukket denne søtingen opp! <329. mai var det duket for Melodi Grand Prix finale, og etter det gikk turen til Andy's atter engang.
Sa noen stamsted? :pog i dag, 31. mai har jeg kost meg i sola og kjøpt og montert en grill! Parklife!!

Herlig måned! :) Og nå ser jeg frem til juni-måned. Aller først til bursdagen min :) Etter det skal jeg en tur til Ålesund i konfirmasjon, også blir det litt jobbing og i slutten av måneden en Spaniatur? Jeg tror juni skal bli like bra som mai! Håper alle har hatt en fantastisk mai-måned og får en like bra juni måned! Wee!
6 kommentarer

Tante Mo

01.jun.2010 kl.08:52

FIIIN måned!! og fiiint vær! Forresten - ser du at jeg har Vera-smil på det første bilde av meg!??? Det er første gangen jeg har sett! Kanskje vi ligner litt likevel!:)
takk for hyggelig kommentar:-D Jeg er tilbake med bloggen

elisekfr

02.jun.2010 kl.10:31

<3

sausnebb

02.jun.2010 kl.16:00

MARLENE FJELLTUN DYB: Jaa :) Nå ble jeg glad

sausnebb

02.jun.2010 kl.16:00

elisekfr: heart u, søt.

sausnebb

02.jun.2010 kl.16:01

Tante Mo: Haha, ja dere er jo søstre!! :) søte er dere begge to ^^

Skriv en ny kommentar

hits