Planlegging er..

..noe jeg ikke liker

Jeg vil ikke klage eller syte, men jeg føler meg litt.. nei, har ikke noe ord.. Jeg stresser litt rundt for å ordne i stand til bursdagen min i morgen. Og er så redd for å bli skuffet.. og det ligger kun på meg selv, jeg har en tendens til å se for meg hvordan ting skal gå - og hvis noe ikke går etter planen blir jeg litt småsint. Altså, jeg er ikke helt crazy på det - men det er litt derfor jeg ikke liker å planlegge ting. Jeg hater når jeg legger planer og de ikke blir sånn som avtalt. Litt sær er jeg, det er jeg enig i. Men det er sånn jeg er. Derfor jeg er mer impulsiv og gjør ting på sparket. Jeg bestemte meg for å reise til Barcelona bare en dag før jeg faktisk dro. Jeg har delvise planer for høsten, men jeg liker ikke si de høyt - fordi det er så langt frem i tid. Jeg liker det bare ikke. Jeg vil ikke få forventinger til noe også bli skuffet. Sånn er jeg.

Nå vaser jeg rundt fra butikk til butikk for å få alt klart til i morgen :) Gleder meg kjempe masse og håper at sola vil skinne for meg hele dagen! Senere i kveld tror jeg det blir Frisbee Golf igjen. Hurra! (Nå vet alle hvordan jeg reagerer hvis det IKKE bli Frisbee Golf... voff.) Neida. Haha. Ellers, er jeg i strålende humør og gleder meg til sommeren som jeg skal tilbringe med herlige folk!

Hadde det vært opp til meg, ville jeg bestemt meg for å feire dagen, på dagen - men da hadde jeg risikert at ingen kunne komme.. Jeg skjønner jo at av og til må ting planlegges. Jeg sier bare at jeg ikke liker det noe særlig :p

Ha en fortsatt strålende dag :)


Snart bursdagsbarn!

Syns egentlig bursdager bare er skummelt.. jeg vil nemlig ikke bli eldre. for tenk.
2 kommentarer

flaatenogpettersen

02.jun.2010 kl.16:04

kjempefin blogg :)

kommenter tilbake ?^^

elisekfr

03.jun.2010 kl.10:37

søøta :) det går så bra så ;)

gleder meg til å feire deg her hjemme i ålesund <3

men hva heter den andre bloggen som du følger btw? ikke katie sin, men den andre du vite meg ^^,

håper du får en suuuper bursdag!! gratulerer så masse <3

Skriv en ny kommentar

hits