Grøss og GRU!

Hoi!

Hei. Jeg skjelver litt. Nå de siste dagene har jeg styret på med å fikse alt mulig rart som skal/må fikses. Regninger som er feil og må ordnes osv. Og nå i dag har jeg bestilt meg timer til diverse. Synsundersøkelse og GRØSS - tannlegesjekk. Og gud som jeg gruer meg. Du aner ikke. Det er en stund siden jeg sjekket sist - og jeg vet ikke hva jeg gruer meg mest til - smerten eller kostnadene. For jeg vet at det ikke kommer til å slutte med "sjekken". Jeg har garantert noe som må fikses på. Men jeg må bare bite tennene sammen (haha) og få det unnagjort! Og bli enda flinkere på tannpussen heretter. GUD som jeg gruer meg.

GRØSS OG GRU!

Vel, det er i hvertfall deilig og få gjort alt som skal gjøres. Nå har jeg vasket hele leiligheten - for siste gang vel og merke :) Flytter ut 1. juli. Hurra. Akkurat nå små regner det ute. Ikke veldig fornøyd med det. I morgen tidelig skal jeg til tannlegen! Vil ikke. vil absolutt ikke. Sukk.

Dagens middag:


Så kanskje ikke så veldig deilikat ut, men nå har det seg sånn at jeg kjøpte 3 pølsepakker i anledning bursdagen min - hvor INGEN ble spist. Ikke potetsalaten heller. Så nå må jeg leve på pølser resten av månden. Eller ikke. De ligger fint og sover i fryseren :)

Nå venter jeg på sola. Sola kan komme nå. Jeg tror jeg har krysset av nesten alt på listen nå. Har sendt brev til NRK, levert legeerklæring, send mailer og ringt alle jeg skal ringe. Så nå gjenstår det bare for de andre å svare meg - så skal ting begynne å falle på plass :)

Nå går jeg faktisk bare å venter på lønn/feriepenger + skattepenger jeg :) 
- og SOLA selvfølgelig!

2 kommentarer

Vera

08.jun.2010 kl.21:05

For satse på null hull:-)))

sausnebb

09.jun.2010 kl.00:15

Vera: jaaa! gruhet!

Skriv en ny kommentar

hits