Please don't jump

Hei!

Jeg er fast leser av PostSecret, der hvor alle kan sende inn hemmelighetene sine på et postkort og det blir postet nye hemmeligheter hver søndag. Denne søndagen var det noen som postet denne hemmeligheten:


Det er nå startet en facebook gruppe kalt "please don't jump", hvor folk prøver å komme i kontakt med han/henne som har skrevet dette. Og se alle menneskene som bryr seg, det varmer meg så inderlig. Ingen vet hvem personen er - og likevel vil alle hjelpe. De skriver hilsner, og forteller egne historier. please don't jump.
Alt for mange forsøker å hoppe fra Golden Gate Bridge, San Fransiscomennesker ♥

Av og til vil jeg gi opp alle. fordi det finnes så mye vondt. men da går jeg inn HER og får en påminner om at det faktisk finnes godt. Her i Norge er mennesker for dårlige på å vise medfølelse. Dårlig på å vise følelser generelt. Jeg sier hele tiden at jeg vil vekk fra kalde Norge, men av og til møter jeg herlige mennesker og lurer på hvor de har gjemt seg hele denne tiden. Nordmenn har en del og lære av andre kulturer. Det skal være sikkert.


"I was just diagnosed with terminal cancer.
No one knew that I'm gay until they saw my boyfriend kiss me.
My mother slapped me, but the doctor pushed her away and said, "How DARE you treat your son like that? His love is beautiful, so either accept it or leave."
My doctor's acceptance GMH"

- Hentet fra GivesMeHopeDon't stop believin'
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits