Salt water taffy

Nam?

Jeg har hele tiden sett på amerikanske serier at de spiser "salt water taffy" og at det virker litt spesielt, men jeg har alltid hatt lyst til å smake på det. I dag, datt jeg og og søstern tilfeldigvis inn i en amerikansk godtebutikk. De hadde ikke salt water taffy, men noe som skulle være veldig likt, men også smake bedre. Hyggelige damen ga oss til og med smaksprøve. Jeg kjøpte meg 4 stk for 10 kroner. Utrolig koselig liten butikk. Ligger rett ved siden av Klingenberg kino. Husker ikke helt hva det het. Shannon's eller Sharon's American Candy. Noe i den duren. Jeg skal tilbake veldig snart vet jeg :)

Ellers har jeg og søstern spist frokost på Aker Brygge. dvs. Baguette og kremost fra ICA :) Også har vi vel egentlig bare vandret litt rundt, kjøpte oss en sundae fra McDonalds. Karamell. Så stakk vi hodet innom Utviklingsmuseet (?) og fikk en påminner om hvordan andre land har det. Selv om jeg tenker ofte på det utenom. Vi tok bilder av oss selv. Fordi vi har rett til et verdig liv.
Nemlig.

Også har jeg blitt utrolig sliten av "sola". Den skinner ikke, men den gir ut et ekstremt skarpt lyst som har gjort at jeg har gått og myst til hele dag, og nå har jeg vondt i hodet :p Hehe, også har jeg kjøpt meg flour tabeletter^^ - fikk beskjed av tannlegen om påbegynnende hull, og at jeg måtte ta flour. Greit for meg. Kjøpte med bringebærsmak, får håpe det er noe godt!

Nå skal jeg ha meg noe mat. sult.3 kommentarer

Vera

10.jun.2010 kl.21:41

må ikke spise godteri:-)) tenk på tannlegen:-)

Renate

11.jun.2010 kl.10:55

taffy for tenna :)

sausnebb

11.jun.2010 kl.16:56

Vera: jo, nam.

Skriv en ny kommentar

hits