Utsetting

Hei!

Sola har sneket seg litt frem, så det er bra. Ellers er det bare rot i hodet mitt, fordi jeg ikke vet helt hvordan jeg skal gå frem - med pakking og styr. Jeg skal flytte ut 1. juli, og ting skal forskjellige steder, og jeg vet ikke hvor alt skal eller hvor jeg skal begynne. Har liggi å sett på alt jeg eier i flere dager nå, og tenkt. Lenger har jeg ikke kommet. Men det er litt meg.. Jeg skal utsette det lengst mulig, igjen fordi jeg aldri er sikker på hva jeg gjør, eller vil. Jeg er rar sånn sett. I know. Hva skal det bli av meg, tenker dere vel. Sukk.

Jeg må vel bare begynne et sted.

Jeg skal begynne med å møte Marta på posten, etterfulgt av pannekaker - DET skal jeg :D Så får jeg se om jeg finner ut av resten av rotet senere. Utsette, utsette. HURRA HURRA!


Sa noen sausnebb?Én kommentar

SV: ja bare å joine, he he. California, Nevada, Arizona, Florida og New York ü I florida skal vi bo i Miami. Og I California, Nevada og Arizona skal vi på en sann planlagt rundreise, LA -> Pacific coast -> San Francisco -> Yosmite NP -> Las Vegas -> Grand Canyon -> Colorado River -> LA

Lykke ti med flyttingen ü

Skriv en ny kommentar

hits