Osloferie, anyone?

Hola!

Hater når jeg ringer til typ NextGenTel og må trykke på masse ting for å komme "riktig" - hver gang jeg kommer frem så sier de "la meg sette deg over til..." også må jeg vente en halv evighet til - ufint. Nå har jeg hvertfall ringt NextGenTel og prøvd å forklare de at de har gjort en feil, og nå skulle hun se om hun fikk ordnet opp i det - så skulle hun ringe meg tilbake. Så da sitter jeg her da. Og venter. Venting.

Så mens jeg venter, så tenker jeg. Jeg har tenkt til frem og tilbake på alt dette "rotet". Hvordan jeg skal begynne og pakke og når og hvor og hvordan alt skal gå til. Men jeg tror jeg har en delvis plan. Interessert? Neh, trodde ikke det heller.

Også kom jeg på en annen genial ting, som jeg sikkert ikke får til. Men det hadde vært smooth. I og med at jeg - mest sannsynlig - reiser til Spania på søndag så blir jo rommet mitt stående tomt i 10 dager. Så da kunne jeg jo leid det ut. Så hvis det finnes noen ikke Oslo mennesker som har lyst på en ukes tid i Oslo og trenger en billig plass og bo. SKRIK UT. haha^^ - must love cats. Hadde funket i any other country - så det så

Men nå begynner jeg å bli veldig klar for å være _litt_ bekymringsfri - føler jeg har hatt så mye ansvar og ork på skuldrene mine de siste årene, at det å slippe å tenke på utgifter og andre gjøremål skal bli deilig for en liten periode. Selv om det er en del av livet, bekymringer og stress tenker jeg på - så skal det bli utrolig godt med et lite avbrekk. Oh yes.


<3

Nå syns jeg forøvrig at NextGenTel kan ringe meg tilbake, sånn at jeg kan gjøre andre ting.. som for eksempel dusje?

4 kommentarer

chainsaw flower

15.jun.2010 kl.13:16

Åh, hadde vært utrolig deilig. Men jeg er borte da jeg også, så det går nok ikke.

Rose / madmind.blogg.no

linnkolsrud

15.jun.2010 kl.13:58

Så søt blogg:) Heldig du som skal ut å reise!! Ha en fin dag:)

ABOUTANDREA

15.jun.2010 kl.20:01

ha en kjempe fin dag :-D

Cecilie Marie

16.jun.2010 kl.00:40

heldig som skal reise :)

ha en god natt da:D

Skriv en ny kommentar

hits