Plans

Hei!

Nå har sola kommet, endelig. Jeg skal ut å kose meg straks. Kjenner jeg er litt stresset, med pakking og flytting og Spaniatur.. stopp litt, Spania? Er det ikke da man skal slappe av og kose seg? Yep, det er derfor at det er viktig at jeg ordner med alt "stresset" FØR jeg setter meg på flyet. Så skal jeg nyte 10 stressfrie dager sammen med min herlige Victoria. DEILIG.

Planen er altså - dersom pappa svarer ok på meldingen jeg sendte - at jeg henter bil fredagsmorgen, pakker den klar og vender nesen mot sunnmøre i 1500-tiden. Så er jeg fremme på kvelden engang, sover også kjører jeg og Victoria ned igjen på lørdagsmorgenen, også er det duket på Spania på søndag. NÅ HAR DET SEG SLIK DA, at jeg - Sandra Sausnebb - HATER å ha planene klare. Liker det svært lite, for hvis noe ikke går som det skal nå, kan det hende jeg flipper ut. Jeg er ikke helt frisk vet jeg.

Også derfor jeg ikke har nevnt til alle hva planene er da, fordi jeg ikke er 100 % sikker - og fordi jeg ikke vil bli skuffa. æsj. jeg er teit. Så forhåpentligivs befinner jeg meg i Spania fra og med søndag. <3 HURRA

Oh, fant forresten drømmebilen min utenfor her en dag. Dette er den typen bil jeg skal ha når jeg skal kjøre RoadTrip gjennom USA - (hahaha, en drøm av gangen takk)


Også var den grønn! <3


Ut i sola med meg! Ha en fin fin dag <3

3 kommentarer

Elise

16.jun.2010 kl.14:28

Joiner deg på roadtrip'en i den fantastiske bilen der! <3

Sandra

19.jun.2010 kl.00:09

hmmm. nå er jeg inne på din ting her, må logge deg ut :)

men skulle si at jeg sikler på den bilen sjæl...fineste!!!

store

sausnebb

19.jun.2010 kl.09:06

Sandra: (ELLER RENATE) Jeg er ikke innlogget, da ville det stått sausnebb, som det gjør på meg nå.. Men mitt navn og bloggadresse kan stå igjen fra en annnen gang, da må du jo bare fjerne det og skrive ditt eget navn da smarting. Ikke misbruk mitt gode navn og rykte. MOHAHA. Nå må du stå opp snart^^

Skriv en ny kommentar

hits