Torrevieja!

Hei!

Da er vi godt inn i dag 1 i herlige Spania, nærmere bestemt Torrevieja! Jeg fikk ikke sove mer enn et par timer før vi måtte opp. Vi tok 0459 toget fra National. Hadde tenkt å ta et enda tideligere, men på grunn av buss for tog og stress tok vi heller det. Leste også at vekterstreiken var over, men det var ikke helt "over" fordiom.. SAS baggage drop køen gikk nesten helt bort til rulletrappa der du kommer opp fra togene, og security kontrollen gikk også langt utenfor. Så det tok lenger tid enn vanlig. Vi rakk og stikke nesen innom Taxfree'en før vi stakk bort til gaten, som var klar til a få oss ombord :) Jeg var jo Standby, så var fornøyd da. Jeg fikk plass 4 rader bak Victoria, helt bakerst på en toseter for meg selv. Så Victoria fikk flytte bak til meg. Så da fikk vi sitte sammen også:) Også sovnet vi begge to.

Fremme i Spania gikk alt ganske fort. Av flyet - inn i en buss - bort til ankomsthall - bagasjen kom fort - rett ut utgangen - og der sto bestemora til Victoria og tok oss imot. Fort og gærli.  Tok en 15 minutter med bil fra flyplassen og inn til Torrevieja. Vi fikk kommet oss til rette i leiligheten, før vi stakk innom baren som besteforeldrene til Victoria driver. Hvor de også har et basseng. årets første bad! DEILIG! Og etter å ha fått i oss en ordenlig frokost. (Toast) tok vi oss en tur i butikken, og en spasertur rundt i byen for å se litt..leiligheten


baren rett ved siden av :)

Nå har jeg sitti og kopiert inn æ-ø-å, for å få det korrekt! haha - har nemlig ikke norsk tastatur her nede. Men vi storkoser oss masse! Victoria har en herlig familie og i kveld har vi tenkt og sjekke ut utelivet :D Se hva Torrevieja har og by på! Muligens karaoke!

Håper dere koser dere masse hjemme i Norge også - eller hvor dere skulle befinne dere :)


Stikkord:

3 kommentarer

Vera

20.jun.2010 kl.20:35

Ser helt herlig ut :-) Kos dere.

Elise

20.jun.2010 kl.20:49

Åååååååh <3 luvluvlu!

Tante Mo

21.jun.2010 kl.13:45

heldiggriiiiis!! Kos deg - ikke bli for brun! Smaskogdask

Skriv en ny kommentar

hits