Junio

Hei :)

1. juli har ankommet. Jeg sovnet midt i en film i går jeg, var såpass utslitt etter all reisingen. Nå vet jeg at Victoria har kommet seg trygt hjem også, og jeg selv har tenkt meg ut i parken. Det er 10 grader mindre her i Norge, enn det er der jeg befant meg i går, men jeg skal ikke klage:) Jeg skal ut og kose meg. Masse! Men først skal jeg ta en titt på hva jeg oppnådde i juni-måned.

Jeg feiret bursdagen min i Stensparken - den 3. juni


Så pakket vi sekken og vendte nesa mot Ålesund i anledning konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn, Vegard den 6. juni. Hvor jeg og den lettere gale familien min, tok et litt utradisjonelt familiebilde. Liker. :)


10. juni var jeg og søstern på vandring i Oslo's gater. Her er vi på dette museumet jeg aldri husker hva heter. Uviklingshuset kanskje det het.Og 12. juni var jeg på Oslo vandring med kjære tante Monica. Vi fikk masse gratis greier...


Rundt den 16. juni begynte jeg og pakke ned rommet mitt. Trist og måtte ta farvel med alle veggdyrene mine! :18. juni tok jeg og søstern og fylte opp alt flyttelasset inn i lilten personbil og kjørte alt opp til Ålesund. Road Trip. Når vi hadde kommet til Innfjorden var det leireras og vi måtte snu og kjøre over Trollstigen. Det var litt småskummelt, men mest gøy. Lenge siden vi har vært der.Så kjørte vi ned igjen den 19. juni. Denne gangen med Victoria på slep.


Og den 20. juni dro jeg og Victoria til Spania, hvor vi ble værende de siste 10 dagene av juni. Vi bodde i Torrevieja, men tok oss en 2 dagers tur til Barcelona også. Herlige herlige Barcelona som jeg ikke hadde sett på 4 år. Har skrevet innlegg fra turen hver eneste dag, så noen detaljert informasjon om turen trengst ikke:) Her er noen bilder:


1. dagen


SankthansfeiringPark Guell, BarcelonaMetro. Gul linje. Barcelona. Ost. RandomSå fikk jeg Victoria til å ble Starbucks frelst også.. hohoDag 8.Hyggelige bartendereog siste kveld med en hyggelig gjeng! :)

Så nå sitter jeg altså i Oslo :) Skal løpe bort i slottsparken og møte noen søte jenter nå! Sola skinner og jeg er veldig fornøyd! Har forresten fra og med 6. juni faktisk skrevet blogginnlegg hver dag. Ikke verst. IKKE VERST :p

Sandra out.


6 kommentarer

susann13

01.jul.2010 kl.11:46

fin blogg!

koselig med kommentar tilbake =D
fin blogg!

01.jul.2010 kl.11:58

så fine bilder, virket veldig koselig :-D

victoriabenedicte

01.jul.2010 kl.12:50

søta <3 du må huske å legge ut bilder på facebook! :-D cant wait to see all of 'em! :D jeg har hatt verdens beste ferie sammen med deg, du er best.

OST!

Tante Mo

02.jul.2010 kl.20:59

no må du skynde dej å skrive - ikkje så mange tima igjen av 2.juli!

sausnebb

03.jul.2010 kl.02:05

Tante Mo: Søting! <3

Skriv en ny kommentar

hits