Oslo sommer

I heart sol.

Jeg liker Oslo. Jeg liker Norge. Når det er sommer og sol vel og merke! Var ganske utslitt når jeg kom hjem, men må leve livet mens jeg kan. Utsette det som er kjedelig kalles det. Jeg stakk ut i parken i går. Med Kathrine, Marta og Sunniva. Herlig vær, herlig herlig vær. Kathrine og Marta måtte dra sin kos, så jeg og Sunniva tok turen ut på Langøyene og tok oss et bad. Ikke like digg som i Spania, men vannet var ikke verst :)Sunniva måtte hjem til kalde sunnmøre, så jeg fulgte henne ned på stasjon og møtte tante etter det. Tok oss en spasertur og en Milkshake. Deilig :)

I dag har jeg vært i parken med Marta og sola meg, og jeg har fått masse mer farge enn jeg hadde da jeg kom hjem fra Spania. Faktisk. Liker. Liker ikke at det er meldt dårlig vær i morgen, men håper på at det er feil. Marta måtte på jobb, så jeg dro hjem og begynte litt med å vaske meg ut, før Kathrine kom hjem fra jobb og vi stakk i stensparken og grilla biff. NAM


Nå sitter jeg nede hos Kathrine og Marta og vi er klar for å stikke på Andy's. Måtte skrive innlegg nå, siden tante kommenterte at  2. juli snart var over - og jeg har vært flink og blogge hver dagen siden 6. juni og kan ikke ødelegge det :p Nå må jeg løpe!

Fred ut :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits