Nom nom nom

Hoi.

Sliten jeg. Vel ikke like sliten som mamma.. mohahha. neida, skal være snill! :) Var nede og grillet hos tante i går, nam mat. masse mat. mat for 10. minst. Bare se:Knorr er bedre enn Toro, så det er sagt! Også bruker vi iskremskje til sausøse. Greit nok det. Maten var god og vi rakk og spise og kose oss før regnet kom. Men det var kos det også. Fordi vi sitter under tak og ser på. Også er regnet varmt. Bare kos. Kos kos kos kos. Helt til mamma ble full. NEIDA. Tuller igjen. Jeg tok med meg mamma på Andy's. Tante var kjip - jeg sa jeg skulle henge henne ut på bloggen. men hun er best fordi om :) Søteste tanta i verden. NEMLIG. Så tusen takk for hyggelig grillkveld i går^^ Mamma fikk litt nok av Andy's og valgte og gå hjem da hun skulle bestille drinker og tok frem solkortet sitt... NEIDA!! mamma er best <3 i love u mamma.

I dag tidelig fant katten seg til rette... ser du henne?ikke? har prøvd å sette rød ring rundt henne på neste bilde... også rundt noe annet rart. Tante hva kan det være? Noen anelse?Katten er søstest. Herlige katt. Jeg møtte Kathrine for en tur i slottsparken når jeg omsider hadde stått opp. Snakket med mamma, som var litt sliten.. og sa jeg tok en tur opp, også dro vi og spiste denne nammingen:Ettefrulgt av en is og 4 minutter i parken før mamma sa det var nok. kald vind nemlig. Så da dro jeg hjem. Eller hjem? Hvor er hjem egentlig. Dro til Oscarsgate og nå ligger jeg i senga til søstern - som kommer hjem fra Hove i morgen :) Hatt hyggelig helg med hyggelige mennesker. I morgen skal jeg skaffe meg jobb. Så det så.

HYL!

3 kommentarer

Tante Mo

04.jul.2010 kl.22:20

Glass til meg!! Du er søtest! :) :) :) hurraaa! var kjempekos i går! og jeg fant forresten pils på første bilde, meeen jeg måtte lete litt! HURRA for finevær! klem

Vera

05.jul.2010 kl.00:59

Sliten ja:-) men kos var det og så mye god mat da:-)

Tante Mo

05.jul.2010 kl.22:50

Klokka er 2250!

Skriv en ny kommentar

hits