Etterlysning

Skrik.

Jeg har glemt å ta bilder i dag. Hva i all verden skal jeg putte på bloggen min da :p Har faktisk ikke hatt en sååå interessant dag. Jeg har - idiotisk nok - vært inne i dag. Men fine været på utsiden. Fordi jeg ventet på min søster, som aldri kom. Fordi jeg ikke har nøkkel lenger, siden jeg ikke lenger bor der.. så måtte jeg omsider bare velge ut noen av tingene mine og bære de opp til mamma, og la resten ligge igjen.. sukk:p

Tok en dusj hos mamma også bare gikk jeg ut. Uten mål og mening. og stalket tante Monica. Som EGENTLIG skulle vaske. (hihihihi) Også stakk jeg på butikken og kjøpe pølser, også grillet vi. Men hun var faktisk flink og vasket litt likevel:) Og når sola gikk ned tok vi en kveldstur på Oslo City. Jeg kjøpte med undertøy og ikke sko. Ville ha sko. Sko sko sko. Haha. Hva skjer med platå på tåa? tull tull.

Nååå sitter jeg hos mamma og spiser pasta. nom nom nom. I morgen blir det jobb hunt for fullt. true story.

Legger også ut en etterlysning: Har noen sett en søt søt jente, ved navn Renate Fuglseth. Skulle kommet hjem i dag, mandag fra Hovefestivalen. Ingen tegn etter henne, og mobilen er selfølgelig avskrudd. Har noen informasjon vær snill og kontakt meg.


Renate

Så til Renate.. hvis du leser dette. Ikke vær så uansvarlig. LAD TELEFONEN FØR DU REISER. Makan. Og ikke noe bedre han derre andre heller. Ring meg ASAP. Love u masse.

Nå må jeg spise opp maten min og skrive litt søknader:)

God natt <3

2 kommentarer

Tante Mo

06.jul.2010 kl.23:40

Klokka e ti over halv tolv!!

sausnebb

07.jul.2010 kl.14:31

Tante Mo: Jau.. og la ut nytt inlegg 23:28 :p

Skriv en ny kommentar

hits