Hengekøye!

Aah, the sweet park life. i love it.

Jeg var ikke noe flink i går. Jeg er ikke noe flink generelt til å "selge" meg selv. Skrive søknader med andre ord. I dag sto jeg opp, og tok på meg bikini og gikk mot en stk ARK og kjøpte meg blokk og blyant for å kladde ned en søknad i parken.. Gikk innom Oscarsgate og plukket opp søstern min, så bar vi på vei til slottsparken og stekte litt. Så hang søstern opp en herlig herlig hengekøye som vi koste oss i til klokken ble halv syv-ish..


Daa tok vi turen hjemom og hentet GRILL og dro i Frognerparken og grillet. Hengekøya fikk bli med dit også. Der har de også fått sånn fancy do. Skummel do. Som spyler hele doen etter besøk. Så hvis du prøver å gå inn. Altså snike deg inn, etter en annen person. Så blir du søkk våt. Moahha. Kos med grilling er det nå alltid. Om jeg kunne ville jeg grillet HVER dag. Eneste jeg ikke liker er de ignorante menneskene som er for late til å kaste søpla si, så måkene sirkler rundt deg. ER DET SÅ UTROLIG VANSKELIG OG GÅ DE 20 METERENE EKSTRA. Gawd. Men ellers. KNALL dag. I morgen skal jeg være flink. Lover.


Grille grille grille grille grill <3

En annen teit ting med Frognerparken... de har sånn fin "engangsgrill-søppelkasse" men ikke noe sted for oss "smarte" som bruker vanlig grill til å tømme kullet i.. teit. Man bør jo HELST ikke bruke engangsgrill.. Ikke så veldig bra for miljøet, men folk bryr seg svært lite om det. JAH. Nå skal jeg drikke opp Cola'en min. COLA. ikke Pepsi. Pepsi er hat. God natt :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits