Tusenfryd

Hei!

Gjett hva jeg gjør? Jeg sitter med beina i et stykk Fotbad. DIGG. Har vært på tusenfryd i så og si hele dag! Fra ca 1115 til 1910! Med mine herlige søskenbarn på 5 og 8 år. Filippa og Adele. Også søstern min, Renate:) Det har vært fantastisk morsomt. Første gang for småjentene, og eldstemann var veldig modig, og var med på alt hun kunne være med på :)


Vi spiste popcorn mens vi så på stupeshow, og når den var tom var det ikke spørsmål om hva den skulle brukes til! :)Stupeshowet var helt villt! Stupe fra 25 meter ned i en 2,70 meter dyp balje. wow, sier jeg bare. Flinke var de :) Men de var ikke de eneste som fikk lov til å bli våte.


Herlig! Vi fikk minstemann med på denne også! Og kjøpte et stilig bilde av det også:) Adele var en crazy, jeg tok henne med meg på ThunderCoaster, som er litt ekstrem. Du blir slengt litt her og der, og plutselig så jeg henne ligge henslengt forover, og følte jeg måtte holde fast hode hennes resten av turen.. men hun hadde det kjempe moro og var kjempe flink:) Etterpå tok hun også Loopen med Renate. Helt Crazy :D

Har hatt en super duper dag. LANG dag. Nå har jeg - mens jeg har skrevet blogg - tatt fotbad, og skrubb og kremet de slitne beina mine. Tatt av neglelakk (sorry tante) og klippet negler og hele pakka. Det var sånn passe deilig. I morgen vet jeg ikke hva som er planen, men jeg vet jeg storkoser meg med besøk av de herlige søskenbarna mine:) Også tror jeg sola kommer til å dukke opp i morgen også. Den viste sitt fravær i dag, men det gjorde ingenting - småregn vil si lite folk, og lite køer. Vi fikk tatt alt opp til flere ganger uten NOEN kø. Så det så :)tror jentene er fornøyde :)

Nå er jeg helt gåen, og må nesten legge meg.. veldig snart hvertfall:)  zwoosj.

2 kommentarer

Emma - Livet som tobarnsmor

09.jul.2010 kl.08:58

Så koselig! :D Jeg vil også på Tusenfryd! :O

sausnebb

09.jul.2010 kl.23:14

Amina: Ta dere en Oslo tur, så kan jeg passe ungene mens dere drar på fryden :D

Skriv en ny kommentar

hits