Sinnataggen!

Hei!

Jeg er helt kanon i dag og.. sola - og litt ungene tar knekken på meg. haha, neida:) Jeg elsker både barna og sola, og vil ikke bytte det vekk for noe i verden:) I dag har vi vært på Aker Brygge og i Vigelandsparken. På Aker Brygge fikk barna vasse i fontena :)


Superblide jenter!ikke like blide her...finn sinnataggen?

Tok altså turen til Vigelandsparken etter vi hadde hengt litt på Aker Brygge. Her fikk ungene leke seg i lekestativ, men å se på nakne sinte bebistatuer var ikke fullt så spennende. Så da tok vi T-banen hjem igjen. Og da måtte yngste frøken, Filippa leke modell. Bare se her.


Filippa K

Tror kanskje Filippa K bør vurdere å bruke Filippa som modell heretter. Kanskje ikke riktig aldersgruppe - men hvem lar seg ikke smelte av denne herligheten?

Så etter fotoshooten ble det middag hjemme hos tante. Og på menyen sto Ukrainas nasjonalrett. Utrolig godt. Og etter jeg hadde spist og spist og spist (og glemt å ta bilde, siden jeg var så sulten..) så ble jeg mett og trøtt og måtte legge meg strakt ut på sofaen.. Og nå sitter jeg her nå, og klarer så vidt og holde øynene oppe. HERLIG måltid og HERLIG dag. Gleder meg masse masse til i morgen:)  Ingenting bestemt, men mulig det blir bading :)

Hva er dine planer for lørdagen?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits