Huk og Show

Hei! God lørdagskveld!

Ja, jeg sitter faktisk hjemme på en lørdagskveld, men det tar på med hyggelig besøk. Og dessuten har jeg ikke noen og gå ut med, så det så. I dag har vi vært på Huk. Jeg, mamma, Adele og Filippa tok bussen til Huk, mens resten av folket tok turen på IKEA. Tror vi koste oss mest. Eneste som ødela litt var de dumme brennmanetene :(Så vi kjøpte oss en is hver for å gjøre opp for brennmanetene :) Været var fantastisk, men vi ble ikke der så veldig lenge. Og igjen, jeg skylder på brennmanetene. Jeg og Filippa hadde i hvertfall ikke lyst til å bade med de. Vannet var ikke verst det heller :) Brennmaneter, dra dokke vekk!!Så etter vi hadde vært på Huk tok vi bussen tilbake, og tok turen innom Peppes. Her tror jeg alle var fornøyd. Nom Nom Pizza med Skinke og Pepperoni. Alltid en slager. Så var det på jakt etter lørdagsgodt, også hjem til barneTV, mens vi ventet på at IKEAfarerne skulle komme hjem.


For vi skulle nemlig grille. Og det tok litt tid før de kom, så vi rakk og bli sultne igjen:) Da var det nam salat, og kylling som sto på menyen. Og også suppa fra dagen før. Så vi koste oss masse igjen - i dag, som i går. Det er fantastisk hvor herlig livet kan være i godt selskap. Tante Mo var spesielt glad i salaten til Tante Irina og skulle spise den med største skjeen i huset!


Etter maten var det forestilling. Fantastisk skuespill av Adele og Filippa med god hjelp fra Renate og Monica. Helt SUPERT. Vi fikk ikke nok! :) Tusen takk alle sammen for en fantastisk herlig dag, med noen fantastisk herlige mennesker! Nevnte jeg at det var fantastisk? :p
Nå hører jeg alle feste rundt meg.. dunk dunk og fotballfeber, kjenner jeg har litt lyst ut.. men har jo nowhere to go, og ingen og gå med. Så jeg får kose megpå sofaen med en film eller noe:)  Tyskland vant i dag. liker ikke. Men i morgen vinner Spania! SPANIA! <3 Gleder meg masse til i morgen:)

Ha en fin lørdagsnatt <3

Én kommentar

Vera

11.jul.2010 kl.13:20

Kjempe kos var det:-)

Skriv en ny kommentar

hits