ESPAÑA 2010!!

HOLA!

Ødelagt alt jeg nå, eller hva? NEI, jeg er faktisk unnskyldt. For at jeg ikke blogget i går. Nå skal dere faktisk høre. SPANIA VANT VM! HVA SA JEG!? Både jeg og Paul spådde Spania seier, fordi de er best!! Og DERFOR har blogget jeg ikke i går. Fordi jeg har vært ute og feiret, selvfølgelig! Helt fantastisk dag, på alle mulige måter. Du skulle  bare sett meg nå. Jeg er fortsatt i hundre - vært det i hele kveld. Det ble ekstra omgang grunnet ingen mål, men Spania klarte og score til slutt, og det endte med ELLEVILL FEST!! GO SPAIN!! <3

Jeg er heldekkende av Spania maling. Eller dvs Gul klovnemaling og rød leppestift, har også malt halve byen! Helt fantastisk liv. Så kampen på Joes! Etter seieren skulle vi ta turen til Andy's, men det ble en snartur innom Spikersuppa hvor noen badet - og jeg ble selvfølgelig med! Og klarte fint og komme meg inn på Andy's søkkvåt etterpå :D haha. Hvor det ble masse, masse, MASSE dansing. This time for Africa.

Gratulerer masse med seieren Spania!!

WAKA WAKA.


Jeg og Adele klar for kamp!


Spania seier - feires med bad i Spikersuppa! :p

Super fornøyd med dagen! Herlig herlig herlig!! Tideligere på dagen var jeg og Adele på kino og så Shrek i 3D, det var også veldig gøy! :) Så ble det middag, og Fotballfeber resten av kvelden:) Storfornøyd med Spaniaseier! beklager Nederland, bedre lykke nestegang!! ESPAÑA!!!!

Håper alle har hatt en like fantastisk dag/kveld/natt som meg!!

Nå er jeg veldig full av gul og rød klovnemaling/leppestift, og blir vel nødt til å gå å vaske det av så ikke mamma klikker i vinkler på meg i morgen!! :) Go' natt!!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits