Den store besøksdagen

Hej hå :)

Nå sitter jeg hjemme hos mamma sammen med søskenbarna mine. I natt var det show på himmelen. lyn og torden. 11 000 lynnedslag i Norge. Ekstremt mange over Oslo. Uventet, jeg var ikke klar. Jeg ville finne frem speilrefleks og ta bilder, men rakk aldri det. Ble så satt ut. Fikk filmet en liten snurt, som jeg la ut i natt.. men blir ikke det samme som å være midt i det :)

I dag hadde jeg tenkt å ta med jentene på Teknisk Museum, men mora ville være med så det får bli en annen dag. Så i dag har vi bare lekt besøke-alle-på-jobb.. Først besøkte vi Stortinget, så Tante Monica, Så Slottet, Så hjem til Renate, så Tante Vera (mamma) også hjem til oss for en liten matbit:) Så nå sitter vi her og slapper av litt.finn tante!


SlottetLynet slo ned i et tre i slottsparken i natt!


Hjemme hos Renate og hilser på Pils


..og en edderkopp!!

I går var jeg bare daff. Ble litt hard feiring etter Spaniaseier:) hihi! Fortsatt litt trøtt faktisk. Moahaha. Nå vil jeg faktisk få meg en jobb snart. Er lei. Eller lei regn hvertfall! Kom sol :)


Én kommentar

Tante Mo

15.jul.2010 kl.09:37

Næmmen!! At du mista dagen med fotballkampen var lissom greit for da skrev du jo likevel midt på natten. Men hva nååå Sandra? Hvor har det blitt av 14.juli? Fine bilder - stygg edderkopp. Og hvem sin hånd er det? den må få plaster!

Skriv en ny kommentar

hits