Teknisk Museum

Hei!

Jeg var sliten i går, veldig sliten. Så i dag har jeg sovet lenge, og i går orket jeg ikke tenke på blogg engang. Joda, jeg tenkte - nå orker jeg ikke tenke på blogg.. så jeg tenkte på blogg, men u get the picture. Og jeg er igjen lei av designet, så det. Lag meg et nytt, anyone.

Var på Teknisk Museum i går, det var stas.. Jentene syns noe av det var gøy, men ikke alt. Og det var litt teit at de hadde fjernet vann/gummistøvle greiene til fordel for en ungdomsutstilling fra Auschwitch.. men men.

Etter Teknisk Museum og middag, så dro jeg og møtte Gunn og Beate, som jeg ikke har sett på leeeeeeenge lenge. Og det var kjempe herlig. Vi satt bare å så film og snakket til vi ble stuptrøtte:) Herlig.

Nå sitter jeg og venter på at Ciabattaene mine skal bli ferdig i ovnen så jeg får i meg noe frokost, også venter jeg på svar fra en viss person som befinner seg på Ibiza.. hvor en person er funnet død, så hvis han ikke svarer snart - hopper jeg på et fly ned dit....


Tror Onkel er fornøyd med at barna er fremtidige rockestjerner ja! :D Nå er det frokost på g. I dag regner det, det liker jeg SVÆRT dårlig. Så nå vet du det. Ha en fin-fin dag!

EDIT: Fikk svar fra Ibiza! :)  So no worries!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits