Long time

no blogg..

Nå har jeg ikke kommet med noe innlegg på over en uke. what what what. noen som har savnet meg? Jeg sjekket akkurat statistikken, og det har vært opptil 15 forskjellige innom hver dag den siste uken.. Så det er faktisk noen der ute som leser, selv om jeg ikke aner hvem alle er, så er det hyggelig. For det meste, i guess. :)

kort fortalt, hva jeg har gjort siden sist?

Forrige lørdag var vi altså på Aker Brygge. Søndag kom onkel og co opp til mamma og meg til Chicken Tandoori. Mandag satt jeg og Renate barnevakt for søtingene mens tante Mo og mamma tok med onkel og tante på Yaya's. Tirsdag fulgte jeg og Renate onkel og co på flytoget. Onsdag dro jeg og spiste på Yaya's med tante, også tok jeg siste fly til Ålesund. På torsdag dro jeg på NAV og ble kidnappet til Taco:D. Fredag begynte sola og vise seg, og tok turen på Godøya på hagefest. Lørdag steika jeg meg i sola, og dro på Signalen med Torunn - og grilling på kvelden:) Og i dag, søndag har jeg grillet meg i sola - igjen, vært på signalen, igjen - også hang jeg med Torunn til omtrent nå.. Tjohei. Greit kjedelig informasjon^^ gøyere med bilder.

Men har ikke vært no flink til å ta bilder heller.. :O


Renate og nye typen - på vei for å sitte barnevakt


Forrett, Yaya's - Fritert Scampi med peanøttsaus


Hovedrett... noe med svin:) Nam!


Sortering og kasting av klær... sukk


Finvær! :D


På vei opp til Signalen :)På toppen :)Nam grillmat, fløtegratinerte poteter <3

Det går mye i mat... wooooooo! Jeg befinner meg altså på Valderøya. Jeg dro opp for å dra på NAV.. og tenkte meg egentlig ned igjen i går, lørdag.. DVS, jeg reiser etter været... !! Jeg vil ha sol, og værmeldingene er jo ikke til å stole på. Det var meldt 28 grader og sol i Oslo lørdag til torsdag.. men så var det putselig regn - også ble været her oppe bra, så da ble jeg her.. Mahha! Og håper at sola dukker opp igjen i morgen også :) Så kan jeg bare bli her oppe, skal uansett være her til helga - på Sommerfesten :)

Værsjuk er jeg, jeg liker aller best sola og varmen og mennesker og glede.. og sol?

Må vel nesten fortelle om hendelsen som skjedde på tirsdag, som søstern har laget et stort nummer ut av på fjesbok.Det var jo litt spesielt da, og hyggelig - tror jeg.. Er jo paranoid til de grader jeg så.. mihi, men om det var for å få meg i bedre humør så funket det - fikk meg til å smile hvertfall! Så da vet du det, fremmede tbane-fyr :p

Ueeeah! Nå må jeg sove, skal opp og rekke sola i morgen :D
Hurra! Skal på Signalen - tur 3, oh yeah <3

Sov godt verden :)

5 kommentarer

Vera

26.jul.2010 kl.15:02

Var jaggu på tide du blogga litt igjen ja:-) er vel en av de femten jeg:-)

Håper du holder sola der en stund til:-)

LineogBjarte

26.jul.2010 kl.15:51

huset mitt på bilde :D

Victoria Benedicte

27.jul.2010 kl.09:54

sommerfesten? :o ring meg <3

sausnebb

29.jul.2010 kl.00:25

Vera: Ja, vet du er en av de :) See U tomorrow morning :) Gleder meg masse!

sausnebb

29.jul.2010 kl.00:25

lineogbjarte: Wee:D

Skriv en ny kommentar

hits