Sommerfesten 2010

Hei igjen! :)

Nå er det midt på svarte natta men jeg er lys våken. Ligger i senga og ser på Friends. Friends er best. Litt redusert i dag.. Når jeg sier "i dag", mener jeg altså søndag.. Har ligget som en slakt i senga hele dagen. I går (lørdag) var det nemlig den årlige Sommerfesten på Giske. Som i år var helt FANTASTISK herlig.

På Fredagen var det Row-in kino på festivalområdet.. De viste først en kortfilm kalt Akvarium som var laget av en lokal fyr også var det Verdenspremiere på Kommandør Treholdt og Ninjatroppen. Det var en herlig opplevelse, selv om det var litt kaldt og filmen ikke verdens beste.. :)Vi så filmen fra land..


..men den kunne også sees fra vannet.. derfor "row-in kino"


Vi var heldig med været i går, det var opphold hele dagen/kvelden - først når vi vendte nesa hjemover i halv fire-fire tiden begynte det å småregne... :) Ankom festivalen 11:30 og var der til 03:30... sånn cirka. sånn 16-17 timer :) Men det var jo speisefest, så alle hadde tatt med masse mat som var gratis og spise hele dagen, så jeg led ingen nød. Selv om det var litt lange matkøer.

Det var ekstremt mange mennesker der, og i løpet av kvelden var det vanskelig og komme seg frem og tilbake og helt umulig og finne igjen folk. Jeg møtte ikke alle jeg ville møte, men jeg hadde det utrolig gøy fordiom :)

Beste var vel når Damien Rice ba Maria Mena opp på scenen for å synge 9 crimes. Helt magisk<3


Siden jeg ikke traff på alle vennene mine, så skaffet jeg meg en ny en!..men så ble han fanget!
- og senere hvalnappet...:(

Foruten om det var alt herlig, menneskene jeg var sammen med, konsertene :) Gir årets festival topp karakter :) Wohoo! Gleder meg allerede til neste år. Her er noen flere bilder:


Et hav med folk <3


Søskenbarnet mitt var heldig og fikk møte Maria Mena
- Hun fikk autograf både av henne og gutta i Karpe Diem.


Karpe DiemRosa kua


Nåå bør jeg vel sove, og dette innlegget begynner å bli litt for langt.. svosj.. til neste gang!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits