I'm OKAY

Bloggsters

What up? Jeg har det faktisk veldig bra etter forholdene - jeg har kun brukt IBUX mot ubehageligheter.. Ingenting sterkere. Og det er jeg veldig glad for. Eneste som suger er at jeg er matvrak og vil ha mat hele tiden - og i følge tannlege oppskriften jeg fikk skal jeg helst ikke småspise - fordi jeg må skylle munnen godt etter hvert måltid. Jeg vil ha alt fra brus til snop og hvertfall biff. Huff og huff, synd i meg.. Kanskje jeg mister et par kilo da? Jeg har til nå spist suppe, babymat, moste poteter og fiskeboller, potetmos med oppskjærte pølsebiter og youghurt. juhuu!

Fortsatt ubehagelig, Kjenner stingene - og tror hele tiden det er matrester og får litt noia, men regner med det går greit. Skal ikke fjerne stingene før neste tirsdag, men blir vel bedre om et par dager, forhåpentligvis.

Så er det bare 1 måned til jeg skal fjerne de to siste visdomstennene, gleder meg ikke noe. Gleder meg til det har gått sånn 2-3 måneder og jeg ikke har noe ubehag whatsoever!! Hurra.

Andre ting jeg vil ha? Penger. Eller en jobb hadde vært fint. Slik at jeg får penger, så jeg kan sette meg på flyet til Australia. Australia er min himmel, det herligste stedet på jord. Take me there, now! Thank you <3


Lykkelig i Aussie (2004)5 kommentarer

Victoria Benedicte

10.aug.2010 kl.19:33

elsker designet jenta! :D Jeg har forresten laget meg ny blogg :D

storesøs

15.aug.2010 kl.03:05

mere blogging....

Victoria Benedicte

16.aug.2010 kl.05:20

wtb moar updates.

storesøs

22.aug.2010 kl.23:55

dude! hva skjer med blogginga? blir like sur hver gang jeg går inn på siden og det ikke er ny post. Kom igjen a! Kaffeslaberashygge i morgen??

Tante Mo

24.aug.2010 kl.10:07

Enig med store! Sjekker hele tiden og no news lizzom.

Skriv en ny kommentar

hits