Evil Friday

Hei!

I går.. nei vent.. på Fredag! Skulle jeg ut med min kjære søte Sunniva.. Vi var på Tøyen på vors og havnet på Dattera etterpå.. Min søte herlige Sunniva ble litt dårlig så jeg fikk puttet henne i en taxi.. I det taxien kjørte av gårde - sto jeg igjen og lurte på hvorfor jeg ikke bare satt meg i taxien jeg og? Også begynte det å regne. HURRA.

Jeg gikk hele veien til fra Grønland til Andy's. All by myself. Der måtte jeg ned på do og bruke håndtørkeren som hårføner. KLISSVÅT. Så hang jeg litt ut og hørte på musikk. Etterpå snakket jeg litt med hyggelige pianomannen som var fra Australia. Australia <3 - Så lurte jeg på hva han gjorde i dritt Norge, når han kom fra et så herlig land. Han sa de ikke hadde pianobarer i Australia + at Norge betaler bra.. Hoho..

Og så var Andy's stengt. Og jeg tok turen hjem - alene - som jeg igjen har gjort veldig mange ganger. Og ikke i helvete om jeg skal være redd for å gå i min egen by. Men det er kjedelig og vandre alene - så jeg tok en telefon for å ha noen å snakke med. Nesten hjemme - fortsatt i telefon - kjenner jeg noen gå veldig nært meg. Inni hodet mitt, tenkte jeg at dette var en voldtektsmann - og funderte litt på hva jeg skulle gjøre.. men rakk ikke gjøre noe før han kom - slet av veska mi og løp sin vei.. Jeg - fortsatt i telefon - løper i hundre etter han, men han var for rask. En tragisk liten frekk idiotmann stakk av med MIN veske. Ironien i dette er vel at jeg gikk og snakket om hvor JÆVLIG jeg syns Norge er..  Nuff said.

Veeel, det kan skje med alle, bla bla - viktigste er at du er like hel...

JA, jeg er fullstendig klar over det.. Jeg er veldig glad for at jeg har det bra og at det bare var "ting" som ble tatt. Skal ikke grine lenge over det - bare IRRITERT over han - og litt meg selv. Jeg er ALLITD påpasselig når det gjelder vesker og sånt. Bodde i trange mørke gater i Barcelona - hvor jeg DAGLIG så folk ble ranet.. Hadde bare ikke forventet at det skulle skje meg i Norge...

MØKKAMANN! KARMA WILL GET YOU!

Planen min var å ta en bilde av meg klissvåt etter turen hjem.. MEN så ble kamera mitt stjelt og jeg fikk kjøre politibil isteden. WOHO!  Her er et tatt med mobilen - i og med jeg snakket i den, ble heldigvis ikke den stjålet!!


Dagen jeg bare skulle blitt hjemme??

Så det, håper den lille stakkarslige taperen av en mann har det godt med seg selv. Tragiske menneske! Verste er at han ikke fikk en dritt ut av det - hadde NULL kontanter, og kortene sperret jeg med engang. Eneste er et godt brukt kamera uten lader - får jo ikke solgt det? BAH, idiotmann!!

5 kommentarer

Vera

29.aug.2010 kl.19:23

Så glad det gikk bra:-)

Vera

29.aug.2010 kl.19:24

Blei skremt:-(

Vera

29.aug.2010 kl.19:26

Smil til verden og verden smiler tilbake:-))

Sunniva

29.aug.2010 kl.22:20

Stakkars jenta mi :( Er så glad for at det gikk bra med deg. Er enig med mamman din. Ble ganske skremt <3

sausnebb

30.aug.2010 kl.23:03

Sunniva: <3

Skriv en ny kommentar

hits