Give Up!

Lurer på hva slags label bloggen min har..

Jeg vil tippe hverdags-blogg.. men egentlig kan man ikke putte label på meg. Jeg har alltid følt jeg ikke har passet inn noe sted, kanskje jeg er fra det ytre rom.

Tingen er.. at i det siste så har jeg prøvd å snu om tankegangen min til det mer positive.. Jeg har vært nede i et dypt svart hull, som jeg nå holder på å fylle igjen med småstein for så å asfaltere. Det har gått egentlig ganske greit. Jeg vil bruke tid og energi på de bra tingene i livet mitt - og ikke tenke så mye på at mennesker vil meg vondt.

Etter hendelsen på fredag ble jeg litt sint. Det er akkurat som om at jeg blir testet. For en liten stund siden kom også en random dude og ga meg fingeren fordi jeg sang litt på gata. Og da tenkte jeg at dette var en fin mulighet for meg å si ifra at jeg ikke syns det var greit - men han ble jo bare mer hissig. HAN OM DET

Uansett - tingen er at vanligvis hadde jeg ikke turt og gjøre noe med det, og mest sannsynlig latt det gå veldig inn på meg. Jeg valgte å ikke la det gjøre det - og snakket tilbake til han.

Også på fredag, ble jeg altså "testet" - IGJEN.. Og jeg skal si dere en ting - jeg liker det svært dårlig. Jeg har faktisk bestemt meg for å ikke la folk ødelegge for meg.. Mennesker, men også tankegangen min. Også viser det seg at jeg faktisk talt har hatt en ganske shitty uke.. Men ikke FAEN om noen får ødelegge den nye meg. GIVE UP!!

Så det - Ny uke i morgen, og jeg skal gjøre det beste ut av hver eneste sekund. For tenk :)

Kamera gone, men her et et gamelt et - så kan dere få gjette hvor gammel jeg er.. moahaha


Hår?

Ønsker alle en fantastisk uke!!

7 kommentarer

themaiijja.blogg.no

29.aug.2010 kl.23:00

12?

hehe, kommentar tilbake er <3

Nathalie Dahl Naalsund

29.aug.2010 kl.23:00

huff, håper alt ordner seg og at du klarer å se det positive i alt :- )

vero

29.aug.2010 kl.23:18

Ikke lett å føle seg testet. Føler det selv og..

Dorthea

29.aug.2010 kl.23:33

søt :)

storesøs

30.aug.2010 kl.20:34

YOU ROCK! BIG TIME! Lager digg mat også! Stor SMASK!

sausnebb

30.aug.2010 kl.23:02

themaiijja.blogg.no: what whaat? 12? veldig feil ;)

Annonym :)

03.sep.2010 kl.22:09

hmm 18? :)

Skriv en ny kommentar

hits