KAMERA

Where are yooooou? I miss you..

SUKK. Hat på idiotiske mennesker. TYVER. JA. Hva får et menneske til å klare å STJELE noe fra et annet menneske. Vet det finnes verre ting. Men altså - eier ikke folk samvittighet? Sukk..

ANYWHO. i går hang jeg med Sunniva. Hun shoppet masse. Hun trengte "barnehageklær" nemlig. Hihi. Jeg kjøpte meg en genser. En stor deilig varm hettegenser til 49,- Selv om jeg ikke egentlig har råd...Så spanderte jeg på meg en genser til under 50 kroner... Hurra! (KA?, ej fryse..)

Også savner jeg kamera mitt da.. men jeg har heldigvis fortsatt mobilen min - som det også er et kamera på.. Så jeg er ikke helt hjelpesløs - folk vet jo hvor mye jeg elsker å ta bilder.. Så ville jeg kjøpe meg en quizbok.. fant en med 5000 spørsmål til 79,- men kjøpte den ikke.. fordi jeg har jo ikke råååd.. men mens jeg lette kom jeg over denne quiz boken:


Sunnmørsquiz...


"Ej e so låke i haude"

Funny.. Ble heller ikke overrasket når jeg så den var skrevet at The Margarets.. !  Jaja, innholdsrik dag... I dag skal jeg ned til tante søt og spise Taco! Mamma og søstern kommer også. Blir kos.. Eneste som mangler er min kjære søte lille rosa venn.. ja nemlig.. kamera <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits