Blod

Hei!

Sint. Litt. Ganske. OK

HØR! I dag var jeg ute.. Var på vors med Kathrine og Sunniva <3 men de var ikke helt for å gå ut... snufs.. så jeg stakk opp på Majorstua på vors med Gunn.. Når jeg stakk fra Kathrine mistet jeg posen min i bakken fordi den røyk... gikk bra med "varene" ... Når jeg gikk av trikk på Majorstua så skulle jeg holde posen litt annerledes.. siden den røyk.. u know.. så kjente jeg at jeg stakk meg på noe.. kunne ikke skjønne hva som var spist i posen.. hmm. sjekket fingeren.. ingenting.. ok. plutselig så fossblødde jeg.. Når jeg mista posen i bakken hadde ene flaska knust pittelitt neders.. og en pitte-pitte-liten bit glasskår hadde lagt seg.. og den valgte jeg og putte fingern min på... så det..  men ting kan fikses med et plaster.. sjoho.

Vors nummer 2 var også kos.. Når vi stakk nedover.. så løp det en hund over veien.. en taxi bråstoppet.. så vi fortsatte nedover.. til vi hørte en dunk og en bråbremsing til.. en taxi traff hunden.. som var på vei ut i veiein... sukk.. taxisjaføren gikk ut og så etter hunden.. og jeg gikk bort også.. Jeg sa til taxisjaføren at jeg trodde hunden hadde det bra og den gikk den veien... også svarer han med og si at bilen han ikke har det bra.. forbanna GJØK! Egoistiske faen som ikke bryr seg om annet enn seg selv! Forbanna mye? JA!! TENK!! MØKKAMANN!

Ellers så var MABOU alt for fullt.. hvorfor skal alle steder være fulle.. Må jo være mulighet for å bevege seg.. Sukk.. men var heldigvis ikke langt hjemmefra.. som om det har noe å si.. selv om jeg hadde gått fra Grønland så er de farlige menneskene og finne på Majorstua.. trust me.. BAH.... VEL.. Anywho..  Nå er jeg sulten. (sjokk) velig... lurer på om det er noe å tygge på her.. weeeee

Bilder? MÅ FÅ MEG KAMERA FØRST!!! så da tar vi opp dumme menn - mennesker igjen.. som ikke brys seg om hunder og som stjeler vesker med kamera.. Grrr..

Hvorfor heter det i grunn mennesker.. MENNesker.. hva med Kvinnesker?? Er det mulig..

Men jeg heter sausnebb og kan ikke lage blogginnlegg uten bilder.. så noe må jeg finne..


blooood

Natta.. og serie og mat eller noe... natta hvertfall :)


Én kommentar

storesøs

07.sep.2010 kl.01:24

True blood....tihi!

Skriv en ny kommentar

hits