Hva da blogg?

Hei.. bloggediblogg.

Jeg er for dårlig til dette! Tydeligvis. Mohahah.. Men ja.. ferie da vet dere.. Haha, da burde jeg med andre ord ha TID til å skrive.. Gjort på masse spennende har jeg og. Mye mulig..

Tante er fortsatt i Kina og jeg er fortsatt på ferie hos henne. Liker. Søndag er det slutt.. sukk.. Men har storkost meg her, og haddet vært utrolig DIGG og hatt egen leilighet.. Liker!

Masse har skjedd. Skal vi seee

Loppemarked, jobb, bursdag, mer bursdag, englandsbesøk, alkohol, fotballkamp, mer alkohol og masse masse god mat! :)

Sånn.

 

Da var dere oppdatert

 

Og her er et bilde av sovende mamma:

 

NEIDA, bare tulla med deg <3
Du ble litt redd nå, mamma?

 

Marta ble 21 den 1. oktober, da dro vi ut og spiste på Yaya's og Marta trodde det var den store overraskelsen som var tisket og visket over.. meeen, det var det altså ikke - det var overraskelses fest for henne på Ophelia dagen etterpå. Og det var knall. Herlige priser og bursdagsbarnet var storfornøyd!! :) Selv om det endte opp på legevakta... da-da-da..

Søstern fylte 29 år den 7. oktober, altsåå i går.. Da var jeg, mamma, pappa og bursdagsbarnet på Oriental og spiste nam nam mat og en tur på Fisk & Vilt etterpå for en drink. Fantastisk. Feiringen skjer i morgen :)

Ellers har jeg jobbet mye og elsker det fortsatt like mye:) Denne uka har jeg bare ligget på sofaen dag inn dag ut, fordi det er høstferie og det vil si: NULL JOBB! Snufs. Fått trent litt da :)

Crispy Duck

Bursdagsfeiring på Yaya's

 

Ellers er jeg storfornøyd for at disse reklamene har kommet tilbake:Og at 60 000 nye mennesker skal få en sjanse til å ta vare på miljøet, selv om jeg syns ALLE bør gjøre det.. Og litt skuffa over at jeg ikke er en av de 60 000? Ikke det at jeg har noe hjem da... Men ingen jeg kjenner har heller ikke fått beskjed.. Men stå på, Heia miljøet <3

Nå er det fredag og jeg sitter på sofaen og ser på C.S.I New York og fant akkurat ut at jeg så samme episoden i går, så nå skal jeg snart skifte kanal.. I morgen blir det feiring av Renate og på søndag må jeg hjem igjen til ho mooor.. Som nå sitter i sjokk fordi hun trodde jeg la ut sove bildet av henne.. Hoahoahoa

Sneiks

2 kommentarer

helene

09.okt.2010 kl.00:29

- stem på hvilken header jeg skal ha !!

++ det er en overaskelske !

Catharina

09.okt.2010 kl.01:01

koslig å lese sånne innlegg ^^ kos deg i kveld!

Skriv en ny kommentar

hits