Let it snow

Vel!

Nå har sommeren kommet... hmm, nei vinteren. Helt automatisk skrev jeg sommeren. Ønsketenking tenker jeg.. Bah. Uansett. Nå snør det ute! Og jeg er glad for det. Bedre med litt hvitt på bakken enn bare kulde, regn og kald vind! Who's with me? Vinteren kommer til å bli lang, som alltid så må vi vel bare innfinne oss. ELLER HVA?

Er ikke noe fan av vinteren, men skal prøve å gjøre det beste ut av det. Og også komme ut av høstdeppinga. Derfor lite blogging. U see? Og fortsatt et stooort argument for at det er lite blogging, er fortsatt at kamera mitt ble nappet fra meg for en tid tilbake. Jeg skal anskaffe meg et nytt veldig snart - forhåpentligvis! Klarer meg ikke uten. Mobilkamera suger, og jeg liker ikke ta med speilrefleks over alt. Det er stort og dyrt. Så det.

Hva har jeg gjort i det siste? Tja, klaget litt over kulde.. Eller mye om du vil. Det er kaldt altså.. Believe me you. Hoho. Men uansett. Var i England fra torsdag til søndag. Digg. Litt for lite tid, men men.. Fikk shoppet minimalt, drukket masse og oppleve Manchester United spille på Old Trafford. I'm happy with that. Og vil definitivt tilbake :)

Men Dublin next!! Feire nyttårsaften i et annet land enn Norge blir også spennende! Gleder meg!! Men først er det Advent og jul og se frem til. Gleder meg masse til å feire jul med familien på Valderøya. Spille spill og spise god mat! Pinnekjøtt! Aaah, sikle.

Nå om dagen går det i jobb. Herlige jobb. Elsker barna over alt. At det skal være mulig å ha en så givende jobb. Nå for tiden syr vi veldig mye, og snart skal vi begynne å lage julepynt og diverse. Blir greier. Og i dag kom snøen, så da blir det vel leking og aking i snøen også. HURRA :) Bra jeg er et lite barn selv. Joy!


Kathrine og meg før kampen på Old Trafford!Catwoman!

Ja det får være det for i dag.. Så skal jeg bli flinkere til å blogge!! Hurra! Så forresten julenissen på t-banen i dag! snakksalig var han og. Skulle ønske han hadde rosa ullundertøy han også!!!

3 kommentarer

Emma - Fordi jeg skriver det...

12.nov.2010 kl.09:02

Usj.. Liker ikke kulde, og liker ikke snø. Er du KLAR OVER hvor mye man må streve for å få en tvillingvogn med to fullpakka småtroll oppi opp bakken hvor vi bor? Jeg ga opp - isen ville ikke gi meg plass til å komme meg opp. Så her blir det kjøretur hver bidige dag, frem og tilbake fra barnehage og skole! Uff.. Sandra.. Kan du trylle bort snø og is..? Og kulde..? :/

Renate

22.nov.2010 kl.20:26

Søster mi. Hva heter den nye bloggen??

Sunniva

23.nov.2010 kl.21:08

Gjorde du ikke det!!! Nissen har ikke looov til å komme ennå. Slem.

Hvilken nye blogg, Renate? Har hun fått seg ny blogg? UTEN å nevne det til meg?

Ikke fornøyd.

DUUUUUBLIIIIIN <3

Kaldt... Trene... Nå...? Vil ikke... Men måååå...

Skriv en ny kommentar

hits