Adventstid

Hei hå!

Nå kom jeg akkurat hjem til Oslo, etter å ha tilbragt helgen på Valderøya! Og som dere alle vet er det 1. søndag i Advent i dag. Hurra. Da nærmer julen seg. Nedtellingen begynner. Bare 3 søndager igjen. WHAT? Jeg har såvidt påbegynt julegavehandlingen. Men alle kan ikke være som Sunniva ;)

Mye har skjedd. På torsdag sto jeg opp 0630 for å kjøpe meg ny PC. Haha. Expert hadde nyåpning på Majorstua og med det fulgte en del tilbud. Og jeg som trodde jeg skulle være den eneste som gadd og stå opp klokka 07 (egentlig ikke) så møtte jeg sånn ca 300 andre som var oppe i gryåtta for å skaffe seg billig elektronikk. Det var kaldt, men expert bydde på kaffe og boller - ikke det at jeg tok i mot noe av det da.

Kø! (hvis dere ser godt etter)

Så etter en time i køen var jeg en stolt eier av en stk ny PC. Og på høy tid ettersom den andre døde få timer etterpå. Og det gjorde jeg også. Hadde planer om å stikke på Biltilsynet, men jeg var så kald etter å ha stått i køen så jeg la meg på sofaen meg 2 stk dyner og sovnet igjen. Også var det jobb.

Koselig hjemme på øya også. Fikk sett Simba og søte kusinene mine, og mormor og morfar så klart:) Jeg hang ut med Torunn på lørdagen. Vi dro på Moa en liten tur. Hadde ikke egentlig planer om å kjøpe noe, men endte opp met et par sko og en.. SNEKKERBUKSE!! JA!<3

Tingen var at vi stakk nesa innom Indiska og fant et stativ der det sto 29,- for alt. Og der hang noen snekkerbukser - Så jeg sier til Torunn "Kom, vi prøver de" Også tok vi med oss matchende skjorte og lue og løp inn i prøverommet. Gøy i hverdagen. Og 29,- er jo ingenting, så vi kjøpte de like gjerne.

Så nå har jeg en brukbar PC, og om litt under 2 uker skal jeg skaffe meg det etterlengta kamera mitt! Lei av å bruke dårlig mobilkamera. Så det. Ellers håper jeg dere alle har en hyggelig Adventstid! Må nesten skaffe meg kalender også - sånn at jeg vet hvor lenge det er igjen til jul! HOHO

Snasen, hva? hahaha

2 kommentarer

Renate

29.nov.2010 kl.11:27

Alt kler den smukke. Snekkerbukse inkludert! Glad for at du blogger! Mere

slow loris

29.nov.2010 kl.13:01

søtinger:)

Skriv en ny kommentar

hits