Første desember

Hoi igjen.

Trøtt er jeg - men det betyr ikke at jeg får sove! :p I dag var tanken å reise på Risløkka.. men ble vekt av Vikartelefonen. Hurra. Jobb. Så forteller hun meg at det er no styr med T-banen så jeg stikker på Trafikanten.no og sjekker Sanntid. Jei for sanntid. Så står det at banen min skal gå 0810 som vanlig. Så oppdaterer jeg 1 minutt senere og da står det 0814.. også 0816, også 0819 and so on. Så til slutt gikk jeg, og måtte vente ca 7 min på banen - ikke så alt for ille det :)

Også har jeg jo kledd meg godt da, selv om jeg fryser for det. Ullundertøy, stilongs over der igjen, ullgenser. Så mye som det overhode går ann å pakke på seg faktisk :) I dag var en gøy dag for meg, jeg elsker jo skuespill og sang. I dag så jeg først 3. klasse øve sang og skuespill til juleavsluttning og etterpå 7. klasse som øvde inn sanger med gitar og 2. stemme og alt som var. Imponert. Og litt julestemning fikk jeg også. Også fikk jeg øye på noe i lærergangen. Nemlig denne:


Elsk! Hadde en når jeg var liten. Tror jeg har den fortsatt! :)

Så bar det over til jobb numero dos. SFO. Herlige barna. Og også der er det bare jul jul jul. Vi har begynt med juleverksted hvor vi lager nisser og hjerter (mer detaljert blir det ikke) haha - jo kanskje jeg kan ta bilder av de. De er veldig fine!!

Hvertfall. Så bar det hjemover - og da tok Tbanen turen hele 30 minutter. Tulleri.

Dette ble kjedelig. Må finne på noe mer interessant snart. Anywho. Spiste middag, så One Tree Hill og dro på trening. Også kjøpte jeg meg Julekalender Flaxlodd!! Hurra. Skulle også levere Expert Ønskelista mi på vei til trening, men det var stengt! Buhuu, levere i morgen i steden:) Har meldt meg på sånn ca 1000 forskjellige kalendere hvor du kan vinne ting. Syns jeg bør vinne hvertfall en gang! Moahha :)

Nå er jeg trøtt, men spørs om jeg får sove. Mer serie nå og ny dag i morgen! Jei!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits